Legende stare Juge: Neda Ukraden podelila uspomenu na neobičan susret sa slavnim rokerom (foto)

Autor:

26.02.2019 21:53

Foto:

Foto:



Neda Ukraden, pevačica sa jednom od najdužih karijera u regionu koja je 80-ih godina prošlog veka žarila i palila starom Jugom, prisetila se jedne neobične situacije u Ljubljani.

Prilikom potpisivanja njene hit ploče "Zora je" 1985. godine  u Mariboru, pop ikona je uslikana sa prodavcem u tamošnjoj radnji. Ispostavilo se da je mladić na fotografiji ni manje ni više nego legendarni roker, frontmen kultnog slovenačkog sastava Lačni Franz - Zoran Predin.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 26. Феб 2019. у 11:26 PST

- Prodavnica ploča u Mariboru, 1985. godine - potpisivanje albuma, ploča i kaseta, sa pesmom "Zora je" za koji su ljudi stajali u redu satima i pre otvaranja! Prodavac - Zoran Predin - napisla je Neda u opisu fotke.

Predin i njegov Lačni Franz su u to vreme bili aktivni na rok sceni, mada su veći uspeh postigli tek krajem 80-ih kada su objavili albume "Ikebana", "Adijo pamet", "Ne mi dihat za ovratnik" i "Na svoji strani".

Predin je nedavno nastupio u Beogradu sa Anjom Rupel, pevačicom slovenačkog sastava Videosex, takođe popularnom 80-ih godina prošlog veka.

Maja Gašić

Autor