Legendarni voditelj nije izdržao - Preminuo Leri King!

Autor:

23.01.2021 15:45

Foto:

Foto:



Leri King preminuo - vest koja je uzdramala svetsku javnost. Naime proslavljeni voditelj je usled komplikacija s korona virusom početkom januara bio hospitalizovan.

Kako navodi Dejli Mejl, voditelj koji se proslavio intervjuima na Si-En-En-u prebačen je u bolnicu nakon što je jedan od gostiju u njegovoj emisiji bio pozitivan na virus, obzirom da je Leri spadao pod kritičnu grupu brojni obožavaoci tada su se zabrinuli, a njihove crne slutnje sada su se obistinile.

Leri King, foto: Frederick M. Brown/Getty Images via guliver

Leri King bio je u izuzetno lošem zdravstvenom stanju, te se borio s brojnim problemima, zbog čega nije uspeo da prebrodi virus koji je do sada odneo nebrojeno života.

Pored činjenice da se borio s brojnim problemima, King je bio lišen podrške svoje porodice, te su njegova 23 godine mlađa supruga Šon King i naslednici Čens i Kenon bili onemogućeni da ga posećuju usled strogih protokola.

King je američki radijski i televizijski voditelj, koji je 1970-ih postao jedan od najslušanijih radio-voditelja u SAD, da bi svetsku slavu stekao na TV-mreži CNN kao voditelj popularnog talk showa “Larry King Live”, koji se emitovao od 1985. do 2010. Dobitnik je mnogih prestižnih novinarskih nagrada, i smatra se jednom od ikona popularne kulture u Sjedinjenim Američkim Državama.