Ledi Gaga raskinula veridbu: Krivac Bredli Kuper?

Jedva da je prošlo pola godine otkako je pop zvezda Ledi Gaga potvrdila da se verila sa muzičkim menadžerom Kristijanom Karinom, a par je već stavio tačku na ljubav.

“Moj dragi anđeo umire…”: Ledi Gaga u suzama napustila dodelu nagrada (foto)


Kako je preneo američki portal “People”, zvezda filma “A Star Is Born” i Karino su raskinuli veridbu.

– Jednostavno nije išlo. veze se ponekad završe – otkrio je izvor blizak paru za “People”, dodajući da je par raskinuo pre nekog vremena – Ne postoji nikakva duga i dramatična priča iza njihovog raskida. 

Ledi Gaga: Sreća iz drugog pokušaja

Ovako šturo objašnjenje podgrejalo je glasine o navodnoj aferi između pevačice i njenog partnera u filmu “A Star Is Born” Bredlija Kupera.

Mada je Bredli u srećnom braku sa supermodelom Irinom Šajk, u javnosti se već mesecima priča o neospornoj hemiji između glumca i pevačice, a koja je bila vrlo uočljiva u filmu.

Ledi Gaga ponovo verena: Prsten od 400 hiljada dolara odao tajnu (foto)

Hemija je bilo vrlo primetna i u televizijskim intervjuima koje su Gaga i Kuper davali tokom promocije filma koji ima nekoliko nominacija za Oskara. Pevačica se vrlo emotivno, sa suzama u očima, zahvaljivala Bredliju na podršci i savetima koje joj je nesebično pružao.

Za veći deo javnosti, vest o raskidu veridbe Gage i Karina predstavlja potvrdu da pop zvezda nije više mogla da krije ljubav prema holivudskom kolegi.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi