Lamar reagovao: stisnuo ruku Kim Kardašijan

Autor:

16.10.2015 13:54

Foto:

Foto:



Lamar je stisnuo Kiminu ruku, iako lekari tvrde da su, kako vreme prolazi, sve manje šanse za oporavak

Foto: Instagram

Nakon što je Lamar Odom pronađen u besvesnom stanju na “ljubavnom ranču” u Nevadi, nalazi se u komi, iz koje su svakoga dana sve manje šanse da će se probuditi. Njega svakodnevno posećuje “klan Kardašijan”, porodica bivše supruge Kloi.

Foto: Instagram

Naime, prema najnovijim informacijama, dok je Kim, Lamarova bivša svastika, sedela uz njegovu postelju, on je stisnuo njenu ruku. Prema navodima nekih drugih stranih medija, Odom je stisnuo ruku Kloi. U svakom slučaju, lekari tvrde da se verovatno radi o nesvesnom pokretu i ne kriju da polako gube nadu u oporavak nekadašnje NBA zvezde.

Njegova bivša supruga Kloi, sa kojom je zapravo još uvek u braku, ne odvaja se od njega, a u Las Vegas, gde se bolnica u kojoj Lamar leži nalazi, uskoro stiže i njena mlađa sestra Kendal, dok će ostali Kardašijani, koji su morali da se vrate u svoj dom u Los Anđelesu, stići nazad u Las Vegas za vikend. Kloi, inače, planira da premesti bivšeg supruga u bolnicu u Los Anđelesu, koja pruža vrhunsku negu, ako mu se stanje popravi.

U međuvremenu se oglasio Giljermo Kastiljo, otac nedavno preminulog Lamarovog najboljeg prijatelja i kuma na venčanju sa Kloi Džejmija Sangvotaija, izjavivši za strane medije:

- Mislim da je Lamar raskrstio sa životom, u najvećem delu jer mu moj sin jako nedostaje. Mislim da su duboko u sebi obojica imali želju za smrću, ili želju da zajedno umru. To zvuči jako hladnokrvno, ali teško mi je kontrolisati emocije.

Foto: Instagram

Džejmi je preminuo u 38. godini života pre samo četiri meseca od infekcije zarađene intravenoznim uzimanjem droge.

Za Odoma su naredni dani odlučujući, a uskoro čemo i saznati hoće li srećan kraj izostati, kao što je bio slučaj sa njegovim najboljim prijateljem ili mu predstoji oporavak.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading