Kuća na obali jezera, tišina i familija: Odmor o kome je Brena maštala ceo život (foto)


Lepa Brena napravila je predah od svih obaveza i otputovala u Kanadu, gde će ostati gotovo mesec dana. Pevačica je preko “velike bare” otišla u privatnoj režiji i planira da se odmori, bez koncerata i nastupa. Na američkom kontinentu Breni će društvo praviti rođena sestra Faketa Stojanović, sestričina Majda i njena porodica, a odmor je organizovala na način koji nije praktikovala do sada.

Lepa Brena o malograđanštini i predrasudama: Za nas žene govore da smo matore već sa 30 godina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Sa Brenom je iz Beograda na daleki put krenula i njena najbolja drugarica i desna ruka Kata Tomović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Lepa Brena: Šik izdanje za rođendansku žurku u Madridu (foto)

Uživam celim svojim bićem jer sam sa svojim najmilijima. Puno mi je srce što sam ispunila nešto što godinama želim. Ležemo rano i budimo se rano sa izlaskom sunca, koje je izvor života. Doživljavam nešto što mi je celog života falilo. Došlo je vreme da sebi pružimo neka zadovoljstva koja tokom minulih godina nismo mogli zbog male dece i karijera. Možda to za nekog nije ništa posebno, ali za mene koja sam to godinama želela je velika i dragocena stvar. Svaki put kad sam dolazila u Kanadu bilo je to kombinovano poslovno-privatno putovanje, jer sam se sa porodicom moje sestre družila pre ili posle koncerata koje sam imala u Americi i Kanadi – kaže Brena i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Lepa Brena i Boba Živojinović presrećni: Željno smo čekali unuka

-Onda sve bude na brzinu i pošteno ne stignemo ni da se ispričamo, a kamoli da kvalitetno provedemo zajedničko vreme. Jedva i stignem da malo vidim moju sestru koja živi sa familijom u Edmontonu i njenu ćerku Majdu, koja, kažu, najviše liči na mene, a koja je udata i živi u Keloni sa svojom porodicom, mužem Rajanom Dekom i decom Viktorijom i Dominikom. Sad je vreme da loše navike ispravimo i da se posvetimo jedni drugima – kaže  Brena, koja je rekla da su članovi njene familije uzeli godišnje odmore po dogovoru i smestili se kod jezera na tri nedelje.

Nastavak teksta i fotografije sa Breninog odmora pogledajte u nastavku

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria.rs
Izvor: Kurir/Informer
Foto: Miša Obradović/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi