Kristina Radenković: Najsrećniji trenutak u životu jedne majke

Autor:

24.01.2017 10:38

Foto:

Foto:



Lepa voditeljka popularnog kviza “Slagalica”, Kristina Radenković prošle godine u martu je postala majka. Ona i njen suprug, advokat Nikola Radojević dobili su preslatku devojčicu Taru.

O tome kako se snašla u prvim mesecima nakon dolaska bebe, kao i o tome koliko joj pomažu majka i suprug, Kristina je nedavno ispričala za magazin Gloria.

Kristina Radenković: Dojim i na javnim mestima, naravno

– Savršeno se snalazim. Tara oseća taj mir koji imam, jedva sam je jutros probudila da ide kod bake. Jaka je i visoka na oca. Nije mnogo nemirna, ali je živahna, beba ko beba. Rodila sam je sa 35, zrela sam žena… Možda bi drugačije to podnela da imam, 25, a ovako sam bila mirna u trudnoći, zadovoljna, najedena i srećna… Ma Tara je preslatka, jedva čekam da dođem kući, a evo, biću tek za 12 sati sa njom – ispričala je voditeljka.

Svuda sa prikolicom❤

A photo posted by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Jan 20, 2017 at 4:19am PST

I mada je tvrdila da neće biti jedna od onih majki koje svoju okolinu "gnjave" svim mogućim detaljima vezanim za bebu, izgleda da nije odolela porivu da sa svojim pratiocima na Instagramu podeli najsrećniji trenutak u životu jedne majke.

Lepa voditeljka je objavila kratki video snimak na kome se vidi kako je Tara prohodala...

- Dođeš tako u fazu svog života, kad postaneš sve što si kritikovao, sve što si osuđivao. Kad počneš da shvataš sve roditelje kojima su deca ponos i dika. Postajem deo te hvalisave grupe! Naši prvi "dizajnirani" koraci u 9. mesecu. Čisto da se izdvojimo iz mase - napisala je ponosna mama.

Inače, Kristina je sa svojom koleginicom iz "Slagalice", Marijom Veljković udružila snage i pokrenula blog na Jutjub kanalu pod nazivom “Trudnoća je dar”. Njih dve otkrivaju svoja iskustva i dele ih sa velikim brojem žena koje svakodnevno komuniciraju sa poznatim plavušama, i na ovaj način pomažu ženama da se suoče s trudnoćom i periodom nakon porođaja.

Voditeljke “Slagalice” postale blogerke: Marija i Kristina savetuju buduće mame

A sve ono sa čime su se ove dve poznate voditeljka susrele tokom i nakon porođaja za nepuna dva meseca, koliko postoji njihov blog “Trudnoća je dar”, pogledalo je nekoliko hiljada žena.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading