Kristina Radenković: Dojim i na javnim mestima, naravno

Autor:

27.12.2016 10:47

Foto:

Foto:



Voditeljka popularne emisije "Slagalica" ovde godine je doživela veliku promenu i postala majka ćerke Tare. Kristina se odlični snalazi u novoj ulozi a ističe i veliku pomoć majke i supruga.

- Savršeno se snalazim. Tara oseća taj mir koji imam, jedva sam je jutros probudila da ide kod bake. Jaka je i visoka na oca. Nije mnogo nemirna, ali je živahna, beba ko beba. Rodila sam je sa 35, zrela sam žena... Možda bi drugačije to podnela da imam, 25, a ovako sam bila mirna u trudnoći, zadovoljna, najedena i srećna... Ma Tara je preslatka, jedva čekam da dođem kući, a evo, biću tek za 12 sati sa njom - kaže Kristina.

- Mama mi pomaže, Nikola je prešao u advokaturu, ima klizno radno vreme. Tu su i tetke... - iskrena je Kristina, i otkriva da je njen suprug uvek tu za njih dve.

- On je zaljubljen u nas dve i mi u njega, znala sam da će on hteti da pomogne. Meni se on desio u pravom trenutku, i prava je osoba za mene. Sve mi se poklopilo, moja slagalica se složila. Tara je prosto sudbinski morala da se rodi. Nikola ne priča o poslu kod kuće, ne javlja se na telefon kada je kod kuće - kaže voditeljka čija se novogodišnje želje da joj ćerka Tara bude zdrava i da počne da producira novu predstavu.

Kristina ističe da je ejdna od žena koje doje na javno mestu:

- Dojim i na javnim mestima, naravno. Sad je hladno pa je nezgodno. Ne znam ko je izmislio tu polemiku. Istina je da farmaceutske kuće ubeđuju žene da bebe hrane veštačkom hranom jer beba, navodno, ne napreduje dovoljno kada samo sisa... Ali ja nisam posustala iako je Tara manje napredovala u prvih mesec dana. Dojenje je najlakše i najlepše. Sa dohranom ne možeš da se naspavaš. I pre deset godina sam znala da ću da dojim decu.

Komentari. (0)

Loading