"Kreacije koje žene čine još lepšim": Katrin Denev prodaje odeću Iv Sen Lorana

Autor:

29.10.2018 16:29

Foto:

Foto:



Francuska glumica Katrin Denev, koja je pre nekoliko dana napunila 75 godina, odlučila je da krajem januara na aukciji proda odeću s potpisom svog omiljenog modnog kreatora Iv Sen Lorana, objavila je aukcijska kuća Christie's.

Japanski car uručio nagradu glumici Katrin Denev

Kaputi, haljine, kostimi, modni dodaci, više od 300 predmeta, većinom unikatnih, koje je za svoju veliku prijateljicu i muzu izradio veliki modni dizajner, naći će se u katalogu za prodaju. Aukcija će se održati istovremeno kad i Pariska nedelja mode u januaru, a organizatori očekuju da će privući brojne međunarodne kupce.

U prostorijama pariskog ogranka kuće Christie's u ponudi će biti 150 glumičinih predmeta, a ostali će na prodaju biti ponuđeni isključivo putem interneta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Almudena Pérezminguez (@almudena_perezminguez) дана 29. Окт 2018. у 4:03 PDT

 

- Danas se, uz puno sete odvajam od svoje kuće u Normandiji u kojoj sam čuvala sve te predmete. Reč je o kreacijama izuzetno talentovanog čoveka čiji je cilj bio da učini žene još lepšim - poručila je glumica u kratkoj poruci koju je objavio Christie's.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели CdeF (@camilledeforesta) дана 29. Окт 2018. у 2:20 PDT


Iv Sen Loran je glumicu oblačio više od 40 godina - na sceni i u stvarnom životu. Zainteresovani će Sen Loranovu garderobu u vlasništvu slavne glumice moći da razgledaju od 19. do 24. januara u pariskoj aukcijskoj kući.

Maja Gašić

Autor