Kralj "Plejboja" teško bolestan

Autor:

30.09.2016 12:31

Foto:

Foto:



Hju Hefner (90), osnivač i vlasnik "Plejboja" je teško bolestan, prenosi američki časopis "New York Post". Prema pisanju stranih medija, njegovo zdravstveno stanje je ozbiljno ugroženo, a zbog bolesti je drastično oslabio i sada ima svega 40-ak kilograma.

Izvor blizak Hefneru je izjavio za ugledni američki časopis da vlasnik "Plejboja" svoje zdravstveno stanje pokušava da sakrije od medija, te je tako sve svoje osoblje, bliske saradnike, kao i svakog ko želi da ga poseti, uslovio da potpišu ugovor o poverljivosti, kojim se obavezuju da nikakve informacije ne iznose u javnosti.

Hefner se nije pojavljivao u javnosti od maja ove godine, i mada je na svom Instagram nalogu objavio fotku sa žurke pod nazivom "Midsummer Night's Dream" , koja je održana u avgustu na njegovom imanju, šuška se da Hef zapravo uopšte nije bio na toj proslavi. Umesto njega, njegov sin Kuper je bio domaćin žurke.

It's that time of year again ✨ #midsummernightsdream

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on Aug 27, 2016 at 9:27pm PDT

Ove spekulacije je još prošle godine pokrenula britanska manekenka Karla Haui tvrdnjama da je Hef previše bolestan da bi sudelovao u svojim hedonističkim žurkama.

- On je previše slab, nikuda ne ide bez pratnje medicinskih sestrara - izjavila je tada manekenka, a zatim i dodala - Uopšte ne napušta kuću i u krevet ide svako veče u sedam sati nakon što pogleda neki stari film.

Međutim Hefnerov portparol je opovrgao ovakve tvrdnje.

- Hju Hefner je dobro. Nije tajna da je poslednjih nekoliko godina imao problema sa bolom u leđima, zbog čega mu je malo otežano kretanje, ali u 90. godini on savršeno uživa u životu i još uvek je veoma uključen u svakodnevne aktivnosti vezane za uređivanje časopisa.

Hefnerova supruga, Kristal (30) se nije oglašavala na ovu temu. Trenutno se nalazi u Parizu, odakle na svom Instagram profilu redovno postavlja fotografije na kojima nema Hefa.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading