Kraj devetogodišnje ljubavi: Vladimir Kličko i Hejden Panetjer nisu više zajedno

Autor:

05.08.2018 11:50

Foto:

Foto:



Slavni bokser Vladimir Kličko(41) i holivudska glumica Hejden Panetjer(28) posle devet godina ljubavi i zajedničkog života, rešili su da svako krene svojim putem.

Iako su ih paparaci pre samo nekoliko meseci uhavtili kako se grle i ljube na plažama Barbadosa, američka glumica i osvajač olimpijskog zlata rošen u Kazahstanu stavili su tačku na svoju vezu.

@klitschkopanettiere је поделио/ла објаву дана 22. Феб 2018. у 7:14 PST

Verili su se 2013, ali nikada nisu stali pred oltar. Sve je još bilo idilično pre tri godine, kad je na svet došla njihova princeza po imenu Kaja. Idilično je izgledao i njihov odmor na Barbadosu pre nekoliko meseci, ali očigledno nešto nije funkcionisalo...

Kako pišu svi svetski mediji u toku su njihovi dogovori i pregovori oko zajedničkog starateljstva nad ćerkicom.

@klitschkopanettiere је поделио/ла објаву дана 4. Дец 2016. у 1:44 PST

-Hejden i Vladimir su u i dalje u dobrim odnosima i prijateljski raspoloženi i ne žele zaboraviti svoj zajednčki život. Glumica se vratila u Los Anđeles i želi da u miru razmisli kako će dalje organizovati svoj život - piše Daily Mail.

@klitschkopanettiere је поделио/ла објаву дана 3. Авг 2018. у 3:37 PDT

Par je bio izuzetno zanimljiv za javnost jer su u zajedničkim izlascima uvek skretali pažnju - on je visok 199 cm, a ona je 49 cm niža. To im, naravno, nije nimalo smetalo.

@klitschkopanettiere је поделио/ла објаву дана 13. Мар 2017. у 9:04 PDT

Ova je vest u američke medije dospela dan nakon što su glumicu paparaci uhvatili sa zasad nepoznatim, zgodnim muškarcem koji je držao za ruku.