Koncert Ane Štajdohar na Radiju 3

Autor:

19.07.2019 12:27

Foto:

Foto:



Pevačica Ana Štajdohar, poznata po sjajnom vokalu i hitovima "Neko kao ti", "U mraku", "Toplo hladno", održaće koncert na Radiju 3 u subotu 20. jula od 18 časova, čime će se završiti promocija jedinstvenog radijskog programa u našoj zemlji i regionu.

Počevši od 25. maja u otvorenom studiju Radija 3 na platou ispred Rajićeva Shopping Centra u okviru manifestacije "Povedi me u letnji provod" svakodnevno se održava muzički program u kome učestvuju afirmisani pevači, ali i mlade muzičke zvezde. U otvorenom studiju Radija 3 uživo su pevali i Sara Jo, Angellina, Aleksa Jelić, Lukijan Ivanović, Saška Janx i mnoge druge zvezde.

Ane Štajdohar će u subotu nastupiti u pratnji saksofoniste Nikole Demonje i benda u akustičnoj postavci, što će biti pravi ugođaj za slušaoce Radija 3 i posetioce Rajićeva Shopping centra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Radio3 (@radio3_live) дана 17. Јул 2019. у 9:32 PDT

Od kako se pojavila na sceni, do danas, Ana osvaja publiku fantastičnim vokalnim sposobnostima, harizmatičnom pojavom i hitovima uz koje je dobar provod uvek zagarantovan. Za nastup na Radiju 3, Ana će izvesti svoje dobro poznate pesme, ali i nekoliko stranih hitova. Inače, program Radija 3 možete slušajte na frenkenciji 95,8MHz, ili uživo u otvorenom studiju ispred Rajićeva Shopping Centra!

Za ljubitelje društvenih mreža, tokom manifestacije “Povedi me u letnji provod” organizovan je interaktivni Instagram konkurs „Moje leto u Rajićevoj“, a pobednici konkursa biće proglašeni u subotu.