Konačno potvrđeno ko je novi ljubavnik Kejti Holms - napokon je pronašla sreću!

Autor:

08.09.2020 18:16

Foto:

Foto:



Nakon kraćeg nagađanja sada je i službeno - Kejti Holms ponovo je srećna i zaljubljena.

Ovoga puta, glumica se odlučila da umesto u glumačkim krugovima sreću ipak potraži uz poznatog kuvara. Osam godina mlađi Emilio Vitolo vratio joj je osmeh na lice, a paparaco fotografije zaista govore više od bilo kakvih reči.

Paparaco fotografije nastale su u restoranu 'Peasant' na Menhetnu u nedelju uveče, 41-godišnja holivudska glumica Kejti Holms ponovo ima razloga za sreću. Dugo se nagađalo o novoj ljubavi popularne Kejti, ipak sada smo dobili zvaničnu potvrdu. Veru u ljubav vratio joj je 33-godišnji kuvar Emilio Vitolo, kome je u restoranu sedela u krilu pre nego što su razmenili nekoliko strastvenih poljubaca.

Kejti Holms je trudna, da li je ova fotografija dokaz?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) on Sep 7, 2020 at 8:37pm PDT

Kejti Holms iza sebe ima propali brak sa glumcem Tomom Kruzom, ali i tajnu dugogodišnju vezu sa Džejmijem Foksom, a svoju sreću zbog trenutne situacije sa Emilijom nikako ne može da sakrije.

Obučena u sasvim običnu belu majcu u kombinaciji sa opuštenim farmerkama, bez imalo šminke na licu i s neurednom punđom, Kejti nije ispuštala Emilija iz zagrljaja.

Emilio je inače naslednik ugledne italijanske porodice, njegov otac Emilio Vitolo Sr. vlasnik je restorana 'Emilio's Ballato' u Sohou, poznato je da je to omiljeno mesto slavnih, a Džustin Biber, Rijana i Bredli Kuper samo su neki od poznatih koji redovno posećuju restoran.

Kejti Holms i Džejmi Foks: Pariz je idealno mesto za venčanje 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOOD AND INFO (@foodninfo) on Sep 8, 2020 at 12:08am PDT

Da li se ovog puta Kejti vodila svojim stomakom umesto srcem, za sada nije poznato, ali verujemo da činjenica što je njen izabranik svetski poznat kuvar sigurno nije odmogla. Ipak put do nečijeg srca prevashodno vodi kroz stomak, zar ne?