Komšije u neverici: Bekamovi odlučili da se potpuno izoluju

Poznati par već duže vreme strahuje za sigurnost svoje porodice…

 

Viktorija i Dejvid Bekam odlučili su da povećaju bezbednost svog doma. Kako britanski mediji prenose, slavni par razmišlja da u sklopu svog devetosobnog, luksuznog doma u Kotsvoldu izgrade i podzemni tunel. Na ovaj način Bekamovi planiraju da zaštite svoju porodicu i imanje od provalnika, sa kojima su u prošlosti imali problem.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

– Novi nacrt nekretnine uključuje i podzemni prolaz ispod velelepnog zdanja. On će povezivati kuću sa već postojećom garažom. Iako je hodnik najpre namenjen za čuvanje zavidne kolekcije vina, u slučaju opasnosti prolaz će biti sklonište za celu porodicu – prenosi Page Six.

Pored toga što su prethodnih godina i sami bili meta lopova, Bekamove je na povećanje sigurnosti doma podstaklo iskustvo Dejvidovog kolege. Pre manje od mesec dana, Dele Ali, fudbaler Totenhema, napadnut je u svojoj vili, kada su mu provalnici upali na imanje u severnom Londonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Interesantno za napomenuti je i to da su poznata kreatorka i njen suprug svoj dom već zaštitili bodljikavom žicom i tako izazvali brojne reakcije, kako u medijima, tako i kod svojih komšija. Mnogi stanovnici Kostvolda osudili su potez porodice Bekam, uz komentar da su na ovaj način narušili izgled njihovog idiličnog naselja.

Autor: V.V.
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi