Koja je doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji, a sad se njegova porodica obratila javnosti

Autor:

31.07.2019 13:31

Foto:

Foto:



Povodom vesti o zdravstvenom stanju Dušana Kojića Koje, frontmena grupe "Disciplin a Kitschme", njegova porodica je uputila saopštenje u kome zahvaljuje na pokazanoj brizi i moli za privatnost, prenosi Tanjug.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Balkanrock (@balkanrock) дана 14. Јун 2019. у 5:57 PDT

U saopštenju se navodi da je Kojić po dolasku u Veliku Britaniju osetio određene zdravstvene probleme i britanski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar. Pravovremeno mu je, kako je navedeno, pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi.

- Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju - stoji u pismu porodice Kojić.

"Novosti" su objavile da je gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda "Disciplin a Kitschme" Dušan Kojić Koja (58) doživeo moždani udar u Velikoj Britaniji i da se nalazi u bolnici u indukovanoj komi.

Kako je naveo taj list, Kojić, koji se nalazio u poseti sestri, hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a lekari su ga uveli u indukovanu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Maja Gašić

Autor