Nije samo Marion, koga je sve Bred zaveo?

Autor:

22.09.2016 10:46

Foto:

Foto:



Vest o razvodu najpopularnijeg holivudskog para Breda Pita (52) i Anđeline Džoli (41) usijala je medije. Navodno neverstvo holivudskog zavodnika analizira se uzduž i popreko, a na videlo izgleda da iskrsavaju još neke tajne.

Čini se da je Pit neretko flertovao sa koleginicama, što je bio jedan od razloga zahlađenja odnosa u poslednjih godinu dana između Anđeline i popularnog glumca. Priče o njenim zdravstvenim problemima i borbom sa anoreksijom, samo su podgrejale teoriju da atraktivna glumica pati u ovom braku. Na fotkama se retko mogao videti osmeh na njenom lepom licu...


Pit je u intervjuu za jedan ugledni magazin izjavio kako mu je izuzetno teško što u takvom stanju vidi svoju dragu i što ne može da joj pomogne. Ovih dana se u medijima raspravlja da li je to bio još jedan od razloga za razvod. Da li je u pitanju to što glumac više nije mogao da gleda kako mu supruga lagano propada, kako odbija da jede i postaje sve mršavija, pa se zato okrenuo drugim ženama.

Ovu teoriju svakako je podgrejala mlada pop zvezda Selena Gomez (24).

Komentarišući vest o razvodu najpopularnijeg holivudskog para i njegovu navodnu prevaru sa koleginicom, francuskom glumicom Marion Kotijar, Selena je dodala da je i ona bila "žrtva" šarma ovog zavodnika koji je s njom besramno flertovao.

Pevačica, koja imala sporednu ulogu u filmu "The Big Short" pored Breda Pita, podelila je na svom Instagram profilu njihovu zajedničku fotku sa dodele Zlatnog globusa.

just discussing #TheBigShort ?-@agentoh

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jan 11, 2016 at 12:21am PST

Brineta, koja je prethodno bila u vezi sa pop senzacijom Džastinom Biberom, a govorkalo se i o romansi sa glumcem Orlandom Blumom, nije krila oduševljenje što se nalazi u društvu tako lepog muškarca.

- Neću lagati. Zaista je lepo biti u društvu zgodnih momaka kojima se divim - izjavila je tada.

Međutim, nije to jedino što je podgrejalo ovakve glasine. Gomez je često u javnosti Pita nazivala "svojim budućim suprugom". Izvori bliski Anđelini Džoli tvrde da se njoj nikako nisu dopadale ovakve izjave, kao ni zajednička slika njenog muža i mlade pevačice.

Gde ima vatre, ima li dima?

Ali nije Selena jedina koju su dovodili u vezu sa holivudskim zavodnikom.

Prošle godine se šuškalo o njegovoj aferi sa koleginicom Sijenom Miler (35), bivšom suprugom britanskog glumca Džuda Loua. Miler i Pit su sarađivali na filmu "The Lost City of Z", a izvori bliski gospođi Džoli-Pit su naveli da je glumica bila uverena da će joj lepa Sijena preoteti muža.


Takođe, bilo je i priča da je ovog leta imao aferu i sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, ali je Pit demantovao ove glasine. Jedini razlog što je kontaktirao svoju bivšu bio je da joj izjavi saučešće povodom smrti majke.

Šta je pravi uzrok razlaza najomiljenijeg holivudskog para? Zvanično, Anđelina je u papirima za razvod navela da se radi o "nepomirljivim razlikama", ali u javnosti se priča da je osim Pitovog neverstva, problem bio i u tome što koristi droge, što je loš otac...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading