Ko pomaže Nataši da pobedi tremu (video)

Autor:

09.10.2016 12:48

Foto:

Foto:



Pop pevačica Nataša Bekvalac uveliko se priprema za svoju prvu pozorišnu ulogu, a da joj nije lako, požalila se svojim pratiocima na Instagramu.

Lepa Novosađanka će igrati kraljicu Dragu Mašin u pozorišnoj predstavi, odnosno mjuziklu u režiji Ljubiše Ristića pod nazivom "Tajna crne ruke", čija premijera je zakazana za večeras.

I mada ima punu podršku gospodina Ristića,  pevačica se bori sa tremom.  Zato je i dobila savete kako da je najlakše pobedi, i to od osobe koju najviše voli.

Ko je to savetuje Bekvalčevu da se izbori sa nervozom pred nastup, pevačica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu u kratkom video snimku.

Najvazniji saveti !?...dok umirem od straha i treme,vezbam tekst na terasi???ljubav moja meni pomaze???

A video posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 8, 2016 at 2:44pm PDT

- Ne treba da budeš nervozna. Zato što kad pogrešiš negde tekst, a mi se nadamo da nećeš, ali ako pogrešiš niko neće znati da si pogrešila osim Ljubiše. Ali u publici ti se niko neće smejati, jer niko neće znati da si pogrešila - mala Hana je poručila mami.

Inače, vest da će pop pevačica bez ikakvog prethodnog iskustva igrati glavnu rolu u ovoj prdstavi, izazvala je brojne kontroverze. I dok su mnogi smatrali da nije dorasla tako zahtevnoj ulozi, Ljubiša Ristić je bez dvoumljenja siguran u svoj izbor.

Jedna od onih koje takođe veruju da je Bekvalčeva više nego pogodna za ovu ulogu jeste i Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Jelisaveta Karađorđević. Nestrpljivo čeka premijeru, a u razgovoru za Alo je i dodala:

– To je odlična ideja. Mislim da će Nataša biti super. Jedva čekam da vidim predstavu. Sigurno će biti veoma interesantna. Fascinantna je sama tema. Ne znam da li su otkrili nešto novo, to je vrlo moguće.

Pored lepe Nate, u mjuziklu "Tajna crne ruke" zaigraće i druge poznate ličnosti iz muzičkog sveta, kao što su pevačica Bojana Stoimenov, naša predstavnica na "Evrosongu" i miljenik mladih dama i pobednik "Zvezda Granda" Dušan Svilar, pevač koji je svoj baršunasti tenor školovao na Muzičkoj akademiji.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading