Ko je smaknuo sa trona kraljicu selfija – Kim Kardašijan?


Trebalo je da prođe 25 godina da se muzičar i glumac Doni Volberg (47) ponovo nađe u centru pažnje!

Bivši pevač nekadašnje tinejdž senzacije, boj-benda “New Kids on the Block”, uradio je nešto što mu je obezbedilo mesto u Ginisovoj knjizi rekorda. Smaknuo je sa trona kraljicu selfija – Kim Kardašijan!

Naime, Volberg je učestvovao u takmičenju za Ginisovu knjigu rekorda, tokom kojeg je za tri minuta uspeo da sa fanovima napravi čak 122 fotografije!

doni-volberg-selfi-print

Kim, kojoj po objavi fotografija na društvenoj mreži Instagram do sada niko nije mogao da parira, dobila je ozbiljnu konkurenciju.

Prema pisanju stranih medija, poznata starleta je tokom četvorodnevnog putovanja u Meksiko napravila neverovatnih 6.000 selfija, što dođe 1.500 po danu! Ova impozantna cifra ipak nije uspela da joj obezbedi titulu Ginisove rekorderke.

Wearing Yeezy Season with Yeezy

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Generacije rođene 80-ih Donija pamte kao člana benda “New Kids on the Block”, a u međuvremenu je zgodni plesač i pevač postao glumac i producent.

#TBT Back in the day! When #Boybands made the cover of magazines- without out a break up, but with lots of “makeup”.

A photo posted by DONNIE WAHLBERG (@donniewahlberg) on

Nažalost, nije postigao veći uspeh, za razliku od njegovog mlađeg brata – Marka Volberga (45), koji je čak dva puta nominovan za nagradu Oskar.

Mark-Doni-Volberg-GettyImages-2524358

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram/Doni Volberg, Printscreen
Podelite sa prijateljima:
Tagovi