Kloi Sevinji se porodila i sinu dala ime Vanja

Autor:

05.05.2020 13:05

Foto:

Foto:



Holivudska glumica Kloi Sevinji (45) i Siniša Mačković (39), njen izabranik srpskog porekla, dobili su prvo dete. Zvezda TV serije “Big Love”, za koju je bila nominovana za Zlatni globus, i filma “Dečaci ne plaču” za koji je bila nominovana za Oskara za epizodnu ulogu, porodila se u Njujorku i rodila dečaka, a suprug je bio s njom tokom porođaja. Sinu su dali ime Vanja, a dečak je težak 3,35 kilograma i dugačak 53 centimetara.

Par je uslikan nakon izlaska iz porodilišta u velikoj jabuci, kada je Kloi, sa maskom na licu, u naručlu držala bebu, dok je Siniša, takođe sa zaštitnom maskom preko lica, nosio njen kofer.

Kloi i Siniša su prvi put uslikani zajedno u avgustu 2019. i od tada su često bili tema američkih medija, koje posebno intrigira Siniša Mačković. Naime, on svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji govore da je ekscentrični umetnik. Siniša je u Americi direktor jedne umetničke galerije, a strani mediji navode da u svojoj galeriji ima dela vredna čak 200.000 dolara, kao i da je i te kako uticajan u svojoj branši.