Kloi Kardašijan i dalje zakonita supruga Lamara Odoma, odlučuje o njegovom životu

Autor:

15.10.2015 14:29

Foto:

Foto:



Bivša NBA zvezda nalazi se u teškom stanju, šanse da preživi su 50 odsto, a narednih 48 sati će biti odlučujući.

Foto: Instagram

Košarkaš Lamar Odom, koji je pronađen bez svesti na podu bordela “Love Ranch South” u Nevadi, nalazi se u veoma kritičnom stanju.

On je prema navodima E! Newsa konzumirao tablete za potenciju u kombinaciji sa kokainom, a doktori su u njegovom organizmu pronašli “gotovo sve moguće droge koje postoje”. Sa druge strane, TMZ piše da je košarkaš pretrpeo moždani udar i da su šanse da preživi 50 odsto.

Osoblje bordela u Nevadi, gde je prostitucija, inače, legalna, prvo je uputilo poziv hitnoj pomoći i potvrdilo da je Lamar uzimao kokain, zbog čega bi mogao biti i krivično gonjen. Njemu je u trenutku kada su ga pronašli curila krv, zajedno sa belom supstancom, iz nosa i iz usta.

Na konferenciji za novinare je potvrđeno da je Odom konzumirao kokain, zajedno sa “10 tableta za potenciju kroz tri dana”. Radi se o tabletama marke “Reload”, koje su prema analizana FDA izuzetno opasne. Njegov otac Džo ipak smatra da mu je sin namerno drogiran, jer “on nije od onih koji se zabavljaju na takav način”.

Nakon što je Lamar hospitalizovan, posetile su ga, još uvek zvanična supruga Kloi Kardašijan, njene sestre Kim, Kortni i Kendal, sa majkom Kris Džener. S obzirom na to da je par, uprkos potpisanim papirima za razvod, još uvek zvanično u braku, Kloi je ta koja je u mogućnosti da donese odluku hoće li Odom biti isključen sa aparata, ukoliko se njegovo stanje ne popravi ili neće.

Porodica Kardašijan se nada Lamarovom oporavku, a Kris Džener i Rob Kardašijan, Kloini majka i brat, objavili su na instagramu fotografiju svog bivšeg zeta sa komentarom da se mole za njega.

https://instagram.com/p/81ksy9G-Mn/

https://instagram.com/p/81wl2PJWfL/

Sa bivšom partnerkom Lajzom Morales Lamar ima dvoje dece, kćerku Destini i sina Lamara Džuniora, koji su takođe sa njim u bolnici. A podršku mu pružaju i bivši saigrač Pau Gasol, kao i mnoge NBA zvezde poput Šakila O'Nila, Pola Pirsa, Lebrona Džejmsa i drugih.

- Svi molimo za njega. Nadam se da će dobiti ovu bitku - rekao je O'Nil.

Odom je igrao za El-Ej Lejkerse sa kojima je osvojio dve titule prvaka (2009, 2010), kao i za El-Ej Kliperse, Majami Hit i Dalas Maverikse. Sa reprezentacijom SAD je osvojio bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Atini 2004.

Kada se 2010. oženio sa Kloi Kardašijan popularnost mu je naglo porasla, a par je imao i vlastiti rijaliti šou, pre nego što su podneli papire za razvod braka 2013. godine. Odomovo problematično ponašanje je tada kulminiralo i on je zbog vožnje u pijanom stanju dobio tri godine uslovne kazne zatvora i morao je da ide na lečenje.

Danas se on bori za život, a narednih 48 sati će biti ključno. Šanse da preživi su 50 odsto, a lekari ne isključuju mogućnost trajnog oštećenja mozga, jetre i pluća.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading