Ketrin Hajgl: Provokativna fotka i najiskrenije pismo suprugu povodom godišnjice braka (foto)

Autor:

27.12.2017 11:28

Foto:

Foto:



Američka glumica Ketrin Hajgl kojoj je uloga dobrodušne Izi u hit seriji "Uvod u anatomiju" donela popularnost ali i Gremi nagradu, ovih dana je sa suprugom, kantri muzičarem Džošom Kelijem proslavila 10 godina braka.

Tim povodom je glumica objavila neobičnu fotku na instagramu - repliku slike koju su ona i njen suprug snimili pre 12 godina, a koja je napravljena u maniru uvrnute porodice Tenenbaum iz istoimenog filma. Pored smešne sportske trake na Džošovoj glavi, ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste prizor obnažene Kejt u kadi, sa čašom vina i cigaretom u ruci...


U propratnom pismu, glumica je objasnila da je ta prva fotka nastala spontano jedne večeri, ali je otkrila neke detalje iz njee i Džošove veze...

- Džoš i ja samo se zabavljali par meseci kada smo potpuno spontano snimili prvu fotku u maniru filma "Royal Tenenbaums". Prošle noći, 12 godina kasnije, napravili smo drugu fotku kako bismo obeležili našu 10-godišnjicu braka. Da, deset godina ljudi! Nekoliko stvari se od tada promenilo. Prestala sam da pušim, hvala Bogu! Nabacila sam koji kilogram. Više se ne upuštam često u spontane avanture poput fotografisanja u kadi usred noći. Ali ono što se nije promenilo, jeste ta goruća želja da budem s ovim muškarcem - napisla je Ketrin i dodala:


- Moram da budem iskrena. Bilo je trenutaka kada sam mislila da nećemo uspeti. Kada mi je padalo na pamet da mu stavim jastuk preko glave i ugušim ga u snu. Ali, reći ću vam nešto. Kako je vreme prolazilo, sve više sam shvatala da je on najbolji deo mene. Kada se ceo svet raspada i ništa više nema smisla, on je moje utičište, moja sigurna luka. Kada me ophrvaju nesigurnost i nezadovoljstvo samom sobom, on je moj šampion, moj najveći fan. Podigao me je više puta nego što mogu da nabrojim, a još više od toga me proveo kroz tamu u svetlost.


- Osećam neizmernu zahvalnost što sam se udala za njega. Muškarca sa ogromnim, toplim srcem, neverovatnim smislom za humor, strastvenog i uvek pozitivnog, talentovanog i motivisanog. Muškarca koji ima taj seksi stav "Ne brini, srediću to". Njegovu radost, njegovu bezuslovnu roditeljsku ljubav. Mislim da ne postoji osoba koja ga je upoznala, a da ga nije zavolela. A ja imam tu privilegiju da ga zovem svojim. Svojom ljubavlju i time što nikada ne odustaje od mene, čini me boljom osobom. Tako da, neka nam je u zdravlje još 20, 30, 40 godina zajedno! Volim te Džoše Keli mnogo više nego što možeš da zamisliš! 


Hajgl i Keli su se venčali 2007, a imaju troje dece - Nensi, Adelejd i Džošuu.

Maja Gašić

Autor