Kelemegdan spreman za 2CELLOS: Zbog velikog interesovanja u prodaju pušteno još 3.000 karata

Autor:

05.09.2018 10:44

Foto:

Foto:



Čuveni hrvatski dvojac 2CELLOS u okviru turneje SCORE ponovo dolazi u Beograd, ovoga puta će održati koncert na otvorenom, na Kalemegdanu 8. septembra.

2Cellos na Kalemegdanu

Објава коју дели 2CELLOS (@2cellosofficial) дана 16. Мај 2018. у 5:19 PDT

Zbog velikog interesovanja za koncert Luke i Stjepana u prodaju je pušteno još 3.000 karata. Karte se prodaju u sistemu Eventima, ali i na dan koncerta od 17h preko puta Nebojšine kule.

Stjepan Hauser o muzici, devojkama, uspehu, vezi između genijalnosti i ludosti

-Radujemo se što je interesovanje za koncert veliko, iskreno to smo i očekivali. Mi volimo ovde da dođemo, to publika i oseti. Jedva čekamo da izađemo na scenu i da razmenimo energiju. Svi ćemo uživati, biće to ludo i nezaboravno veče u prelepom ambijentu - poručuju Luka i Stjepan.

Објава коју дели 2CELLOS (@2cellosofficial) дана 26. Апр 2018. у 7:14 PDT

Kao i uvek momci će pružiti podršku mladim, talentovanim muzičarima, koji će im biti predgrupa. Prvo na scenu izlazi Džoni Ranković, zatim Iva Ikon. Iva je pevačica, pijanista i tekstopisac iz Beograda. Završila je klavir na Akademiji u Beogradu, ali je studirala i jazz i gospel. Nikola Džoni Ranković je najmlađi rok kantautor regiona, frontmen benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK songwriter contest". Po 2CELLOS receptu - akustično i autentično, Iva i Džoni će izvesti miks svojih autorskih pesama i nekoliko svetski poznatih covera koji su specijalno pripremljeni za ovaj koncert. Biće to nesumnjivo sjajan uvod i još jedna prilika da se u njihov raskošni talenat i strast koju gaje prema muzici uvere svi koji će prisustvovati ovom događaju, po ekskluzivnosti i očekivanjima jednom od najvažnijih i najposećenijih u ovom delu godine i koncertne ponude u Beogradu.

Momci izlaze na binu najkasnije u 20:15.