Kejti Peri: Deca ispred karijere

Autor:

19.05.2020 15:23

Foto:

Foto:



Američka pop zvezda Kejti Peri (35) je u drugom stanju i očekuje dete sa britanskim glumcem Orladnom Blumom (43). Prema navodima stranih medija, ona bi trebalo da se porodi tokom leta, a kako je potvrdila - dobiće devojčicu.

Ona je i ranije govorila da joj je jedna od najvećih želja u životu da se ostvari u ulozi majke.

- Muzika ima veliki značaj za mene, ali kada budem postala majka, deca će dobiti prvo mesto na mojoj listi prioriteta. Nikada karijeru neću staviti ispred njihovih potreba - izjavila je Perijeva svojevremeno za američke medije.

 

Kejti Peri tokom video nastupa za prikupljanje sredstava za Svetsku zdravstvenu organizaciju

Nedavno je potvrdila da je uzbuđena što će se konačno ostvariti u ulozi koju godinama priželjkuje.

- Uzbuđena sam. Ovo je bila možda najduže čuvana tajna u mom životu. Htela sam ranije da vam je saopštim, ali smislila sam lepši način za to. Drago mi je što više ne moram da se krijem, uvlačim stomak ili nosim veliku torbu u kojoj je poslednjih nedelja uvek ljuti tabasko sos za burgere - napisala je ona na Tviteru.

Podsetimo, buduća supruga zvezde filmova “Gospodar prstenova” i “Pirati s Kariba”, na spektakularan način obelodanila je da će postati mama. Putem muzičkog spota za pesmu “Never Worn White” pokazala je trudnički stomak.

Iz video-spota za pesmu “Never Worn White”

Koliko uživa u trudnoći svedoči veliki broj fotografija koje postavlja na svom instagram profilu. Popularna pevačica je podelila set predivnih fotografija na kojima je zavodljivo pozirala u providnoj beloj haljini, u prirodnom okruženju, pored izvora vode.

https://www.instagram.com/p/CALKFdSnDQI/

Njen trudnički stomak već se jasno nazire, a mnogi su primetili da se pevačica uopšte nije ugojila. Ovaj editorijal nastao je tokom snimanja njenog novog muzičkog spota. U njemu gledaoce očekuje sasvim druga “priča”: u video ekranizaciji pesme “Daisies” Kejti Peri se obnažila.