Kejt Midlton skromno proslavila princezi Šarlot peti rođendan

Autor:

03.05.2020 00:13

Foto:

Foto:



Povodom petog rođendana kćerke Šarlot, britanski princ Vilijam (37) i njegova supruga Kejt Midlton (38) objavili su na zvaničnom instagram profilu seriju fotografija malene princeze.

https://www.instagram.com/p/B_qQ7lDF-88/

Time je nastavljena serija “karantinskih” proslava u bitanskoj kraljevskoj porodici: kraljica Elizabeta proslavila je 94. rođendan, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža obeležili su devetu godišnjicu braka, a njihov najmlađi sin Luis napunio je prošle nedelje dve godine.

Na rođendanskim fotografijama, princeza Šarlot pozira u kariranoj teget haljinici i lakovanim cipelicama, ali pomaže i u pakovanju i dostavi paketa sa hranom starijim sugrađanima u izolaciji.

https://www.instagram.com/p/B_rZClGl2gj/

Zbog pandemije korona virusa koja trese i Veliku Britaniju, slavljenica je imala skromnu proslavu rođendana. Provela ga u društvu roditelja i braće, Džordža (6) i Luisa (2). Kako su izvestili britanski mediji, porodica je za slavljenicu organizovala zabavu putem video-poziva, razgovarala je sa kraljicom Elizabetom i svojim drugarima iz škole. Nisu izostale ni torta niti igrarije, uprkos vanrednim okolnostima u kojima se još uvek nalazi skoro ceo svet.

Princeza Šarlot je rođena 2. maja 2015. godine u Londonu. Ona je drugo dete princa Vilijama i vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton. Ušla je u istoriju kada je imala samo dve godine, kada se u aprilu 2018. rodio njen mlađi brat, princ Luis. Tada je postala prva žena u britanskoj kraljevskoj porodici, nad kojom je iskorišćena promena zakona, po kom devojčice više neće biti preticane u redu za tron od buduće mlađe braće. To znači da ona zadržava svoje - četvrto mesto u redu za britansku krunu i presto.