Kejt Hadson: Breda ne bih odbila

Autor:

29.09.2016 15:59

Foto:

Foto:



Priče o razvodu najpopularnijeg holivudskog para ne jenjavaju, a vest da je Bred ponovo slobodan oduševila je većinu ženske populacije. A izuzetak nisu ni svetske zvezde.

Jedna od onih koje ne krije zadovoljstvo zbog toga što je holivudski lepotan ponovo "na tržištu" jeste i glumica Kejt Hadson (37).

Kejt je 2014. godine raskinula veridbu sa  Metom Belamijem, u emisija Hauarda Sterna iskreno je pričala o tome kakvog muškarca želi u svom životu.

- Znaš šta trenutno želim? Biću iskrena, želim zabavnog momka. Zabavni momci me čine srećnom. Ali, želim i nekog ko je zaista zgodan. Mislim, zaista želim nekog baš, baš zgodnog. Ne mora da bude veza za ceo život, znaš? - poverila se Sternu.

Kejt Hadson i Met Belami

Kada je voditelj upitao da li bi mogla sebe da zamisli s nekim kao što je zvezda filma "Borilački klub" (Bred Pit), glumica je oduševljeno rekla:

- Da! Ne bih odbila. Mislim da je Bred veoma, veoma zgodan!

Lepa glumica je do sada izlazila sa popriličnim brojem poznatih ličnosti, među kojima su muzičar Nik Džonas, plesač Derek Hju, Aleks "A-Rod" Rodrigez...

Kejt Hadson i Derek Hju

Međutim, o njima nikad nije pričala u javnosti sve dok ih pre toga nije upoznala sa sinovima - dvanaestogodišnjim Rajderom i petogodišnjim Bingamom.

Kejt je Rajdera rodila dok je bila u braku sa Krisom Robinsonom, a Bingama u vezi sa Metom Belamijem, frontmenom benda "Muse".

Glumica čuva svoju privatnost koliko god je to moguće, jer ne želi da njena deca iz novina saznaju s kim se viđa.

Bday time ? #Repost @mattbellamy ・・・ Happy Bday Bing!!! #harrypotterandthecursedchild @katehudson xxx

A photo posted by Kate Hudson (@katehudson) on Jul 9, 2016 at 10:32am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading