Kara Delevinj: Naučila sam da ranjivost nije slabost već snaga u suočavanju s depresijom

Autor:

11.10.2017 10:24

Foto:

Foto:



Engleska manekenka i glumica Kara Delevinj ne krije da je u ranoj mladosti imala ozbiljnih zdravstvenih problema, kada se borila sa teškim psihičkim stanjima, zbog čega se nada da će pisanjem knjige pomoći mlađim generacijama.

Ona je najavila svoju knjigu pod naslovom "Mirror, Mirror", kojom želi da otkrije svoj turbulentni tinejdžerski period kada se borila s depresijom.

Popularna manekenka kaže da pisanjem knjige želi da dopre do svih mladih ljudi koji se bore s pritiskom društvenih medija, identitetom, seksualnošću i porodičnim problemima. Nada se kako će svojom otvorenošću podstaći tinejdžere koji se bore sa svim ovim problemima da se i sami otvore i izraze svoje emocije, jer će na taj način pomoći sebi.

-Nisam znala kako da izrazim svoje emocije. Sramota me je bilo onoga što sam osećala. Bila sam privilegovana, imala sam dobro vaspitanje, išla sam u odličnu školu. Međutim, prolazila sam i kroz jako depresivna stanja i postojali su trenuci kad nisam želela na nastavim dalje - rekla je 25-godišnja Delevinj.

Posle glumačke karijere model Kara Delevinj ulazi i u muzičke vode (video)

Ova britanska lepotica koja je krasila naslovnice magazina "Vogue", "Ella" i "Esquire" je rekla kako je naučila da ranjivost nije slabost već snaga u suočavanju s depresijom i naglasila kako je veoma važno pričati o mentalnom zdravlju, jer ako osoba sve negativne emocije drži u sebi, postaje i fizički bolesna.