Žizel Bundšen i Tom Brejdi ponovo veruju u ljubav

Autor:

30.09.2016 17:16

Foto:

Foto:



Kada dvoje ljudi imaju toliko uspešne karijere, kao Žizel Bundšen i Tom Brejdi, nije lako naći vreme za uživanje u zajedničkim momentima. Često dolazi do nerazumevanja i nesuglasica, a brak po mnogima najlepšeg para na svetu bio je nedavno uzdrman. Ipak, čini se da je su brazilska menkenka i zvezda američkog fubala pobedili probleme.

S obzirom na to da je jedan od najboljih kvoterbekova svih vremena, koji je ujedno i najbolji igrač prošlog Superboula, odlučio je da ne očajava već da slobodno vreme provede sa suprugom.

A photo posted by @gisele_bundchen_forever on Sep 28, 2016 at 9:24pm PDT

Naime, par je u Italiji proveo romantičan odmor, a fotografima se  posrećilo da ih fotografišu na terasi njihovog apartmana.


Žizel i Brejdi su uživali sunčajući se na čamcu, a njihovi izrazi lice otkrivaju da su priče o razvodu koje su se u poslednje vreme mogle pročitati davna prošlost.

Vreme su provodili u romantičnim večerama i vožnji skuterom i tako demantovali glasine da između njih postoje problemi. Američki mediji su prenosili da se par, između ostalog svađao jer je manekenka opsednuta zdravom hranom, što njenom suprugu jako smeta.

A photo posted by @gisele_bundchen_forever on Sep 28, 2016 at 9:26pm PDT

Po fotografijama koje su nastale na odmoru čini se da Žizel i Brejdi ponovo veruju u ljubav.

 

Komentari. (0)

Loading