Kako je Viktorija pokazala sinu težu stranu života

Autor:

10.10.2016 17:07

Foto:

Foto:



Nije lako dete izvesti na pravi put, a kada važite za jednu od najbogatiji porodica na svetu, taj posao postaje teži. Iako novac nedvosmileno olakšava život i imućni roditelji moraju dobro da se pomuče da vaspitaju decu.

Pevačica i uspešna modna dizajnerka Viktorija Bekam je jedna od najmoćnijih žena na planeti koja se trudi da uspešno balansira između poslovnih i privatnih obaveza. Ona je nedavno u intervjuu za  britanski “The Sunday Times”  priznala kako oseća krivicu jer ne provodi dovoljno vremena sa decom zbog poslovnih obaveza.

❤️

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on Oct 1, 2016 at 7:25am PDT

Mislim da je odgajanje dece komplikovanije što su ona starija. Najvažnija stvar jeste da svako dete ponaosob dobije pažnju koja mu je potrebna. Na primer, ja nemam taj luksuz da legnem rano uveče, jer se onda ne bih videla s Bruklinom. On leže vrlo kasno i to je jedino vreme kada možemo na miru da se ispričamo. A s druge strane, Harper ustaje jako rano, njeno vreme je ujutru – rekla je tada Viktorija.

Poš Spajs je zato rešila da provede vreme sa najstarijim sinom Bruklinom na jedan krajnje nesvakidašnji način. Naime, njih dvoje su posetili Keniju u okviru humanitarne misije "UNAIDS" . 

Kako strani mediji prenose Viktorija je želela da pokaže Bruklinu da postoje ljudi koji žive u jako teškim uslovima.

#knowyourstatus #takeaction @unaidsglobal

A photo posted by bb (@brooklynbeckham) on Oct 8, 2016 at 9:26am PDT

Neprikosnovena kraljica stila potrudila se da bude obučene u skladu sa situacijom-  visoke potpetice zamenila je jednostavnim crnim japankama, a na licu je imala minimum šminke.

Oct 8, 2016: VB spending the last day of her @UNAIDSglobal mission trip watching a local football match yesterday.❣?? #victoriabeckham #unaids

A photo posted by Victoria Beckham Updates (@victoriaposhbeckham) on Oct 9, 2016 at 5:11am PDT

Viktorija je još 2009. godine krenula stopama Anđeline Džoli, Eme Votson i Leonarda DiKaprija i postala UNAIDS-ov ambasador dobre volje. Ona se već godinama bori  protiv prenošenja virusa HIV-a s majke na dete.

Modna dizajnerka sa fudbalerom Dejvidom ima četvoro dece – sinove Bruklina (17), Romea (14) i Kruza (11) i ćerkicu Harper (5) i kaže da je zaista teško organizovati porodicu da dobro funkcioniše. Ipak, čini se da je Viktorija jedna od onih žena koje sve konce drže u svojim rukama.

Komentari. (0)

Loading