Kako je Đole Balašević delio "roditeljske savete" sinu Aleksi

Autor:

07.03.2017 17:56

Foto:

Foto:



Najmlađi član porodice Balašević - Aleksa -  je dugogodišnji reprezentativac u rivanju i može se pohvaliti titulom državnog prvaka. Kaže da njegova majka Olivera priznaje da je došlo vreme da ona njega sluša, a ne obrnuto, kako je bilo u detinjstvu.

Rečenica koja je presudila: Đorđe Balašević otkrio čime ga je supruga osvojila

Aleksa se podsetio anegdote sa početka svoje sportske karijere, zbog koje sestra Jovana, kao ni otac nisu bili mnogo srećni.

- Sestra Jovana je insistirala da ide na moj prvi meč u rvanju. Tu sam uzeo bronzanu medalju na prvom takmičenju. Ona je bila tu i kad je meni pukao nos, ja sam ustao, odgurnuo sam se od protivnika i pokazao u kameru 'Sve je u redu' pošto je ona počela da vrišti, taj snimak još uvek imam kao uspomenu - ispričao je Aleksa za "Ekskluziv".

Potresna ispovest Bebe Balašević o posledicama nesreće koju je doživela

Ni tata Đole nije bio zadovoljan sportom kojim se Aleksa bavi.

- Moj otac je uvek govorio: 'Jaoj, samo da ti to prestaneš, samo da slomiš prst na ruci da ne možeš time da se baviš, samo da ne padneš na vrat', ja sam njemu rekao: 'Ako tako pričamo, izaći ću iz kuće, zapeti na koru banane, pasti i umreti', ako tako gledamo - dodao je sin poznatog pevača.

Komentari. (0)

Loading