Kako je Điđi Hadid čestitala sestri rođendan (foto)

Autor:

10.10.2016 12:44

Foto:

Foto:



Jedna od trenutno najtraženijih manekenki na svetu, Điđi Hadid, čestitala je mlađoj sestri rođendan dirljivom zajedničkom fotografijom iz detinjstva.

Bela Hadid, takođe manekenka, juče je napunila 20 godina, a starija sestra nije izdržala da sa svojim pratiocima na Instagramu ne podeli čarobnu fotografiju na kojoj se sestre očigledno dobro zabavljaju.

Obučene gotovo identično, u udobne ansamble na prugice, devojčice se igraju na terasi. Još tada se videlo da će izrasti u lepotice.

U komentaru ispod fotografije, Điđi je izrazila ponos i sreću što ima Belu za sestru.

- Srećan rođendan mojoj maloj sestri. Tvoja lepota i plemenito srce me oduševljavaju svakog dana sve više. Ponosna sam na tebe više nego što možeš da zamisliš, i zahvalna sam što imamo priliku da život iskusimo zajedno, jedna kraj druge - manekenka je bila dirnuta.

Zanosna lepotica, koja je u ljubavnoj vezi sa pop senzacijom Zejnom Malikom, inače nekadašnjim članom planetarno popularnog boj-benda "One Direction", dodala je i da ne može da veruje da njena mlađa sestra puni 20 godina.

- Volim te, nedostalješ mi, ljubim te! - dodala je.

Bela, koja ne zaostaje po popularnosti za starijom sestrom, na svoj rođendan je sa fanovima sa Instagrama podelila dirljivu fotografiju kad je bila beba, u maminom naručju.

20 years ago with the woman who birthed me ??I love you #20

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on Oct 9, 2016 at 9:01am PDT

- Pre 20 godina, sa ženom koja me je rodila - napisala je Bela.

Prema pisanju stranih medija, Bela je 20. rođendan proslavila uz mamu Jolandu, najbliže prijatelje i dečka, pevača poznatog pod umetničkim imenom "The Weekend" u jednom njujorškom klubu. Điđi nije bila prisutna jer je najverovatnije bila sprečena obavezama.

Slavljenica je nosila srebrnu haljinu, dok su mama i dečko bili u crnom. Zajednički intimni trenutak, mama Jolanda je podelila na društvenim mrežama.

❤️Celebrating our birthday girl......... #NYC #BabyBella

A photo posted by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Oct 9, 2016 at 9:25pm PDT

A od koga su Điđi i Bela nasledile lepotu, sasvim je jasno. Na fotografiji, koju je objavila Jolanda na Instagramu, vidi se da Bela izuzetno liči na majku.

- Srećan rođendan, mom slatkom anđelu. Svakodnevno se molim da te ljubav, zdravlje i sreća prate. Hvala ti što si TI, izuzetno sam ponosna na sve što si postigla i što jesi. Ti si moje sve - napisala je uz fotku.

Još jedna slika sa proslave Belinog rođendana pokazuje da mama, koja ima pune 52 godine, ne samo da je izuzetno lepa žena, već i u savršeno fit formi.

❤️And many more to come my love...... @bellahadid #CelebrationOfLife

A photo posted by YOLANDA (@yolanda.hadid) on Oct 9, 2016 at 10:03pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading