Kako izgleda porodično popodne u domu Ketrin Zite Džouns i Majkla Daglasa

Autor:

27.12.2016 17:41

Foto:

Foto:



Često nam se čini da životi bogatih i slavnih nemaju baš nikakve sličnosti sa našim običnim životima. Dani poznatih glumaca nam izgledaju milionima svetlosnih godina daleko od nas,  a ne možemo ni da zamislimo kako izgledaju momenti njihovog opuštanja, daleko od svetla reflektora i radoznalih obožavalaca.

Ipak, fotografija koju je lepa Ketrin Zita Džouns postavila na svoj Instagram profil pokazuje, da su i oni isti kao sav običan svet.

Naime, ona je na svom Instagramu pokazala kako izgleda praznični dan u njihovom domu.  Slavni glumci su sa svoje dece Dilanom (16) i Keris odmarali, baš kao što i mnoge druge porodice rade posle ručka.

Majkl je, baš kao i većina očeva, dremao sa ćerkom u naručju, a Ketrin se oslonila na sina.

Popularni glumački je dokazao da je njihova ljubav jača od svih kriza kroz koje su prošli. Naime, 2013. godine Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas  imali su ozbiljnu bračnu krizu, i borili su se kako bi sačuvali brak.

Jedan od problema sa kojima su se susreli je i mentalni poremećaj od kog boluje velška lepotica.

-To su sve usponi i padovi života, a ja nastojim da budem negde u sredini. Sada se osećam super i to zato što znam više o svojoj bolesti i odlično se nosim s time – rekla je Ketrin nakon što se prijavila na kliniku za lečenje bipolarnog poremećaja.

Komentari. (0)

Loading