Kajli Džener u društvu bivšeg supruga naslednici priredila proslavu za pamćenje: Hvala ti Bože što si je poslao meni! (foto)

Autor:

03.02.2021 11:10

Foto:

Foto:



Kajli Džener, devojka koja je sve svoje snove uspela da ostvari sa svega 23 godine. Najmlađa milijarderka na svetu svetskoj javnosti predstavila se u rijaliti šou 'Keep up with the Kardashians', gde je i izgradila svoje ime, međutim, njena snalažljivost, nesvkadišnja lepota i strast prema istoj omogućili su joj da svoje ime i slavu razvije i van okvira pomenutog rijalitija. Ipak, svakoj ženi najveći uspeh sasvim sigurno predstavlja roditeljstvo, uloga majke, za Kajli predstavlja vrhunac, a juče je za nju i njenu naslednicu Stormi bio poseban dan.

Kajli Džener, foto: Instaprntscr

Naime, Kajli je pre tri godine, na jučerašnji datum, na svet donela svoju preslatku naslednicu Stormi. Povodom njenog rođendana, rijaliti zvezda i njen bivši suprug reper Trevis Skot nisu žalili novac, a svojoj princezi priredili su bajkovitu proslavu za pamćenje!

Brižna majka potrudila se da sve bude u savršenom redu, gomilu slatkiša, tobogan sa njenim likom, svečano postavljen sto 'u zidinama dvorca', sa pregršt šarenih balona predstavljali su samo deo dekoracije. Kajli je povodom ovog događaja za naslednicu izabrala prelepu belu haljinu, kao iz bajke, a malu Stormi sačekala je kočija - baš kao pravu princezu.

Porčitajte i Kajli Džener iznenadila novim izgledom, savršena kombinacija!

Kajli Dzener, Foto: Instagram prntscr

Ponosna majka na društevnu mrežu Instagram okačila je i niz fotografija sa svojom naslednicom, koje su hronološki prikazale njeno odrastanje, Kajli je pored fotografija emotivnim rečima oduševila sve svoje obožavaoce.

Kajli Džener, foto: Instagram prntscr

- Hvala ti Bože što si baš meni poslao ovu dušu. Plačem danas zato što ne mogu da zaustavim vreme, reč je o malim stvarima, o slatkom glasu koji će mi nedostajati, našim dugačkim razgovorima na noši. Prisustvovati svemu što si iskusila po prvi put bio je jedan od najlepših delova prethodnih nekoliko godina. Ipak, s druge strane, uzbuđena sam što ću gledati kako izrastaš u najposebniju devojku i znam da ćeš biti neverovatna i da ćeš postići neverovatne stvari. Srećan rođendan moja bebo - poručila je emotivna Kajli, a među prvima rođendan maloj Stormi čestitala je i Kendal Džener, koja nije mogla da sakrije suze.

- Suze su, u ovom trenutku, za mene stvarne - otkrila je Kendal.

Njihova ljubav se još uvek nije ugasila!

Jedan detalj posebno je zapao za oko stranim medijima. Naime, Kajli Džener i njen bivši suprug Trevis Skot sada su u boljim odnosima nego ikada, a mnogi mediji izveštavaju da je na pomolu obnavljanje njihove prežaljene ljubavi. Kajli i Trevis su na proslavi trećeg rođendana njihove naslednice bili izuzetno prisni, što je i bilo povod za ovakve navode. A da li su u pitanju samo dva brižna roditelja, koji su želeli svojoj ćerkici da prirede proslavu koju će upotpuniti kao porodica, ili je nešto više u pitanju, videćemo u narednom periodu.

Pročitajte i Kajli Džener i Travis Skot: Oskudni bikini i uzavrele strasti u plićaku (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Travis & Kylie Updates 🦋 (@kylie_travis)