Kajli Džener osvanula na dve naslovne

Autor:

14.10.2015 14:28

Foto:

Foto:



Kajli Džener je zablistala na dve naslovne strane magazina “Elle”, a u intervjuu je priznala da joj mama Kris, uprkos mnogobrojnim spekulacijama ne bi dozvolila da se podvrgne estetskim operacijama

https://instagram.com/p/8yTan7HGgS/

Na naslovnoj strani kanadskog “Elle” magazina, Kajli Džener zablistala je u trikoima Zuhaira Murada. Zvezda rijalitija “Keepin Up With The Kardashians” često je na meti tračeva da je pomoću estetskih operacija izmenila lični opis, pa ipak ona tvrdi da je promenila samo jedan deo tela - usne.

- Mama nije htela da mi dozvoli ni njih da “sredim”. Tako da mi pogotovo ne bi dopustila da “doradim” zadnjicu, grudi ili nešto treće - rekla je Kajli, time porekavši sve kritike na račun njenog izgleda.

https://instagram.com/p/8yKNe5QbxP/

- Tek sam napunila osamnaest godina, zato me iznenađuje što svi misle da sam imala toliko operacija - izjavila je najmlađa naslednica, dodavši da joj majka Kris nikad ne bi dozvolila da “legne pod nož”.

Uprkos svemu, Kajli ne dotiču priče o navodnim operacijama, jer one samo doprinose njenoj popularnosti, a sa punoletstvom su, očigledno, stigle i ponude za naslovne strane.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading