Kad se kaže ljubav, misli se na njih dvoje: Sve emocije Đorđa Balaševića utkane u rođendansku poruku voljenoj ženi

Gotovo četiri decenije Đorđe Balašević u braku je sa Oliverom, a lepa Zrenjaninka i panonski mornar važe za jedan od najskladnijih parova domaće javne scene. Iz ljubavi koja se rodila pred malim ekranima, krunisana je brakom tajno, bez velike pompe, a kao kruna njihove sreće jesu njihovo troje dece: Jovana, Beba i Aleksa.

Rečenica koja je presudila: Đorđe Balašević otkrio čime ga je supruga osvojila


Slavni kantautor upoznao je mladu Oliveru Savić, našu bivšu reprezentativku u sportskoj gimnastici nenadano, oboje su bili gosti novosadske televizije – Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar….i tu su se rodile prve emocije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bistrooki (@balasevic.djole.bistrooki) дана

Onaj isti vetropir: Porodica priredila iznenađenje Đorđu Balaševiću (foto)

Ljubav, brak i Oliverina nesebična podrška Đoletovoj umetničkoj karijeri, nadaleko su čuveni, a voljena žena opevana je i u stihovima…

Samo za Oliverine oči: Ono što je Đole učinio za suprugu će vas raznežiti

Olivera danas slavi rođendan, a kako bi tvorac najromantičnijih stihova i pesama najlepše iskazao ljubav nego – dirljivim rečima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bistrooki (@balasevic.djole.bistrooki) дана

Poruka u čast Olje pojavila se na društvenim mrežama, a podelila ih je njihova ćerka Jelena Beba Balašević:

– Leteo je kao leptir njen čuperak.

Utrkivala se sa ulicom, sa predrasudama, sa onima koji su ranije krenuli, utrkivala se sa zlobom, licemerjem, sa vetrovima koji su svima drugima duvali u leđa, samo njoj u lice, i nepokolebljivom lakoćom ih je ostavljala sve više za sobom.

Kad odmakneš onima koji te prate toliko da je više nevažno ko je drugi ili treći, onda ni ti više nisi Prvi nego si Usamljen.

Ali skoro smo se za trenutak mimoišli…

I tad su se njene bele zoknice utrkivale s mojim pogledom. Bilo je to dva dana pre njenog dvadesetog rođendana, poslednjeg na kom nisam bio. Jer, šta sam znao ja? I tad je bila još devojčica…

Danas je gledam kako se utrkuje sa vremenom, kako se sa ovim lošim godinama poigrava isto onako kako se, i kako će se opet, poigravati sa dobrim. I svi oni koje je ostavila decenijama za sobom, sad se zbunjeno osvrću pitajući se kojim čudom je po zvezdama u svojim očima sad odjednom toliko mlađa od njih.

Sve nas je obišla za čitav krug, otud to…

Sa vremenom treba znati, to je njen moto…

Pa…

Kad se kaže ljubav, misli se na njih dvoje

Sretan ti rođendan, Moja Mila…

Još uvek si devojčica…

Neko krije godine, od nekog se godine kriju…

Među svima koji sa tobom čekaju ponoć, jedini ja nisam imao sreću da nasledim nešto od tebe. Ali sam imao sreću da te sretnem, i naučim nešto od tebe…

Drugi bi sve imalo smisao…

Znaš ti to…

Voli te tvoj Đorđe…

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images/ Instagram/ Facebook
Podelite sa prijateljima:
Tagovi