Jelisaveta Orašanin zaustavila glasine: Nisam trudna, udajem se na prazan stomak!

Autor:

16.05.2017 12:52

Foto:

Foto:



Veza glumice Jelisavete Orašanin (28) i kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića (30) ne prestaje da intrigira javnost. I dok su se svi pitali da li su zaista zajedno ili su glasine o venčanju upravo samo to - glasine, Teodosić je po prvi put odlučio da progovori o svom privatnom životu i pre nedelju dana otkrio istinu.

 Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u novoj “Gloriji”: Prave stvari se dešavaju brzo

Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - izjavio je Teodosić.

Međutim, ovaj odgovor kao da nije zadovoljio javnost, pa je "priča" krenula da se širi... Nagađalo se ko će biti kumovi na venčanju koje će se održati 25. juna u Beogradu, koji estradni umetnici će zabavljati goste... A najnovija "vest" koja se pronela jeste da je Jelisaveta zapravo trudna.

Glumica kojia nikada ne govori o privatnom životu, ipak je bila prinuđena da reaguje.

- Nisam trudna, udajem se na prazan stomak. Pa, pogledajte mi stomak - rekla je ona, a prenosi "Informer".

 Svaka čast: Jelisaveta Orašanin dobila prvu medalju (foto)

Ovom njenom izjavom bi trebalo da se zaustave nagađanja koja prate vezu ovog mladog para. A za sve one koji ipak misle da "gde ima vatre, ima i dima", podsetićemo da je Jelisaveta pre 20-ak dana istrčala polumaraton, što ne bi smela da je zaista u blagoslovenom stanju...

Moj prvi #polumaraton ???? #belgrade#adidas#adidasrun#halfmarathon#21km#run#30bgdmaraton#beogradskimaraton2017

A post shared by Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) on Apr 22, 2017 at 4:52am PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading