Jelena Tomašević: Uz Ivana se osećam zaštićeno

Autor:

17.10.2016 11:40

Foto:

Foto:



Pevačica Jelena Tomašević se uveliko priprema veliki koncert u Centru "Sava" 25. oktobra, a najveću podršku joj pruža suprug Ivan Bosiljčić.

Par, koji važi za jedan od najskladnijih na domaćoj estradi, kaže da tajna uspešnog braka jeste prepoznati kada je momenat za ćutanje, a kada problem sa kojim se suočavaju iziskuje dug razgovor.

Budući da su oboje neprestano izloženi očima javnosti, pritisak da se održi veza je svakako veći. Zato je međusobna podrška od ključne važnosti.

- Podrška, ljubav i briga supruga su važni bez obzira na posao kojim se neko bavi. Ne krijem da mi je Ivan veliki oslonac, zajedno proživljavamo sve stvari, pomažemo se, i mogu da kažem da sam zaista srećna žena zbog toga. Ivan mi daje neophodnu sigurnost, uz njega se osećam zaštićeno i onda mi ništa nije teško - izjavila je Jelena u razgovoru za Puls.

Par Tomašević-Bosiljčić ima ćerku Ninu, a kad se radi o njenom vaspitanju, Jelena i Ivan uvek nađu zajednički jezik.

- Ivan i ja se trudimo da budemo dobri roditelji, svakodnevno dobija od nas mnogo ljubavi, nežnosti, osećaj sigurnosti, ali i autoriteta. Želja nam je da izraste u dobru i vrednu osobu sa ispravnim rezonima i stavovima. Oboje smo tome posvećeni, rekla bih podjednako.

Nina obožava da ide na mamine koncerte, jer joj je to prilika da pleše u publici. Ali kad je bila manja, zbunjivalo je što roditelje vidi na televiziji. Sada je drugačije.

- Kada je Nina bila beba, bilo joj je čudno kako to da smo u isto vreme i pored nje i na TV. Ali sada je i te kako svesna kada nas vidi i kaže mi: „Mama, baš si lepa!” 

Moj svet ❤

A photo posted by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Sep 5, 2016 at 3:21pm PDT

Jelena i Ivan su složni - Nina je nasledila talente od oba roditelja, a koji će se izdvojiti i kojim putem će krenuti, ostaje da se vidi. Za sada, kao i svako drugo dete, uživa u igri, pevanju, crtanju...

- Nina je razdragano i radoznalo dete. Voli da peva, crta, piše, da drži predstave. Zanimljiv nam je svaki minut sa njom. Nekada me zasmeje do suza svojim pitanjima i izjavama - razneženo Jelena priča za Puls o svojoj princezi.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading