Jelena Tomašević: U 2017. želim još jednu bebu

Autor:

04.11.2016 11:03

Foto:

Foto:



Poslednji mesec je bio vrlo uspešan za pevačicu Jelenu Tomašević. Održala je prepun koncert u Centru "Sava", a pre neki dan je i proslavila 33. rođendan!

Da "divan dan" zaista bude poseban, postarali su se suprug Ivan Bosiljčić i ćerkica Nina, koji su joj priredili malu slatku gozbu. Kupili su joj čokoladnu tortu sa malinama, a Nina je pomogla mami da ugasi svećice.

A evo šta je slavljenica sebi poželela:

- Poželela sam da mi ova i 2017. godina bude uspešna kao što je bila 2016. Da imam puno koncerata, divnih trenutaka provedenih sa mojom porodicom, da budemo svi zdravi, a volela bih da nas iznenadi jedna bebica! - izjavila je Jelena za Blic.

Popularna pevačica se priprema za još jedan koncert koji će održati večeras u Centru "Sava", a najveću podršku joj pruža suprug Ivan.

Par, koji važi za jedan od najskladnijih na domaćoj estradi, kaže da tajna uspešnog braka jeste prepoznati kada je momenat za ćutanje, a kada problem sa kojim se suočavaju iziskuje dug razgovor. Budući da su oboje neprestano izloženi očima javnosti, pritisak da se održi veza je svakako veći. Zato je međusobna podrška od ključne važnosti.

- Ivan mi svakog dana izmami osmeh. On je duhovit i tu njegovu crtu mnogo volim. Puno radimo, ali se trudimo da svaki trenutak provedmo zajedno sa Ninom i da nju animiramo. Međutim, desi se suprotno, na kraju ona nas animira i smejemo se njenim detinjarijama - dodala je Jelena za Blic.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading