Jelena Tomašević: Moj suprug voli kada izgledam provokativno

Autor:

12.10.2016 18:29

Foto:

Foto:



Jelena Tomašević Bosiljčić (32) i Ivan Bosiljčić (36) već četiri godine uspešno primenjuju recept za srećan brak. Naime, ovaj par je od početka zabavljanja znao da se ljubav mora negovati, a njihov odnos je zasnovan na međusobnom poverenju i podršci.

Posle celodnevnog slikanja i snimanja, najlepse mi je kod kuce... ??? @ivan_bosiljcic

A photo posted by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on Dec 28, 2015 at 3:00pm PST

Tako je i sada, dok se jedna od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji priprema za svoj prvi solistički koncert u Centru “Sava”, suprug je tu da joj pomogne i da je podrži u svemu, pa i nezaobilaznoj promeni imidža.

Pevačica je angažovana oko priprema za koncert jer želi da sve protekne u najboljem redu, a dani su joj ispunjeni obavezama i zbog snimanja  „Pinkovih zvezdica“.

Nije nezapaženo prošla promena Jeleninog imidža. Iz emisije u emisiju ona je bila lepša, otvorenija i izazovnija pa kompilmenti pristižu sa svih strana.  Suprug je te promene podržao, kaže Jelena za "Blic".

- Moj suprug Ivan apsolutno podržava te promene i imam sreću da imam i takvu podršku. A zapravo, moji stilisti su ti koji podstiču promene kod mene. Ja ih prihvatam, doduše ne svaki put rado, ali mi se kasnije sve to dopadne.

A suprug, glumac Ivan Bosiljčić, u seriji Zdravka Šotre “Santa Maria della Salute“ glumi jednog od najvećnih naučnika svih vremena.  Teslin lik su do sada tumačili brojni glumci, a Jelena je jako ponosna što je baš njenom suprugu ovoga puta pripala ta čast.

Šta god da kažem o Nikoli Tesli, zvučaće trivijalno. On je genije čiji su naučni i duhovni gabariti izvan opsega reči. Neprestano mislim i čitam o Tesli. Naročitu pažnju obraćam na njegove izvannaučne stavove – odnos prema duhovnosti, pesništvu, porodici. Jer će u priči o velikom Lazi Kostiću dva velikana upravo o tome raspravljati. U njihov odnos upliće se treći velikan – Zdravko Šotra, koji će otelotvoriti scenu susreta Kostića i Tesle - rekao je Bosiljčić za Blic.

Iako su oboje uspešni u onome što rade centar sveta im je četvorogodišnja ćerka Nina i njihovo slobodno vreme rezervisano je samo za nju.

 

Komentari. (0)

Loading