Jelena Rozga: Srećna sam i ispunjena

Autor:

22.09.2016 18:14

Foto:

Foto:



Od samog početka ljubavne veze Jelena Rozga i Stjepan Hauser privlače pažnju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni, drugi komentarisali da je to samo farsa, a njih dvoje su se tome samo smeškali i uživali u čarima ljubavi, iz meseca u mesec pokušavajući da svoju vezu drže podalje od očiju javnosti. Kada je došlo do veridbe, javno su progovorili o ljubavi, a skoro svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije.

Često su odvojeni, uglavnom zbog posla, ali priznaju to nikada nije poljuljalo njihov odnos, već naprotiv, samo ga je dodatno učvrstio.

- Sretna sam u ljubavi, ispunjena i sve mi ide kako treba - rekla je za ""Pulsonline" Jelena Rozga, koja ne skida osmeh dok govori o svom dragom, koji je od nje mlađi devet godina.To im nikada nije predstavljalo problem, a Jelena kaže da se pored svog dragog oseća kao princeza, te da joj zbog toga osmeh ne silazi sa lica.

- Sa Stjepanom ti nikad nije dosadno i to je super. Uvek je veselo. Ma mi smo dvoje velike dece - ističe Jelena, na šta Stjepan dodaje:

- Žene vole kada imaš obe strane. I divlju i romantičnu. Treba biti kompletan, ako imaš jednu stranu, onda postaje dosadno. Treba biti nepredvidiv, a takav sam ja.

Zbog čestih nastupa u inostranstvu, Stjepan je često van Hrvatske, a Jelena za njegova česta odsustva ima puno razumevanja.

A na pitanje da li postoji ljubomora u vezi, Rozga kaže: - Ljubomora je u svakoj vezi normalna i zdrava. Ali u normalnim količinama, ništa preterano. Ljubav je moj glavni pokretač. Ona me vodi i zbog nje mi ništa nije teško. Kada sam zaljubljena, poletna sam, trčim.

Stjepan dodaje da svoju dragu voli da često iznenadi, pa je to uradio i kada je bila veridba. - Najviše je iznenadim time što sam svoj, uvek nepredvidiv i imam lude ideje. Pa je tako dodatno fasciniram - istakao je on.


I jedno i drugo se slažu oko braka. Braku su rekli veliko ne, a zato imaju jednostavno objašnjenje. - Neću se udavati. Stjepanu i meni papir nije potreban. Mi se volimo bez njega - rekla je Jelena, a Stjepan dodao da im potpis nije potreban.

Komentari. (0)

Loading