Jelena Rozga nema sreće u ljubavi, bila je i proganjana: Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih uskoro biti!

Autor:

09.10.2020 15:01

Foto:

Foto:



Važi za nekog ko je uvek nasmejan, raspoložen, a za sebe kaže da je najsrećnija kada je na sceni.

Posle velike pauze, pred beogradskom publikom zapevala je i pevačica Jelena Rozga. A u intervjuu za DeToxic otvorila je dušu i pričala o svom ljubavnom životu, koji do sada nije eksponirala u javnosti.

- Znala sam da će se ljudi raspitivati o mom ljubavnom statusu, ali nažalost ništa se nije promenilo. Kako i  da se promeni kada sam konstantno bila kod kuće. Društvene mreže i Tinder me ne zanimaju i smatram da preko toga ne možeš naći pravog partnera. Bila sam i na meti progonitelja, moram vam priznati da mi nije bilo baš sve jedno, ali uveče sam uvek imala nekog ko će da m i pravi društvo dok šetam. Što se tiče poljubaca, nadam se da će ih uskoro biti jer se sada ne ljubim i ne grlim ni sa kim. - Rekla je lepa Jelena.

Jelena Rozga anđeoskog osmeha, kao iz bajke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 24, 2020 at 11:03am PDT

Otkrila je šta je čini najsrećnijom, kao i utiske sa prvog nastpua nakon pomenutog karantina koje ju je onemogućio da uveseljava svoje obožavaoce anđeoskim glasom.

- Najsrećnija sam kada sam na sceni i mnogo su mi nedostajali nastupi. Inače privatno ne nosim suknje i haljine jer sam češće u džinsu, ali moram priznati da je lep osećaj nositi ovako nešto nakon velike pauze. - Priznala je pevačica sa krajnje upečatljivim osmehom na licu.

Na pitanje koliko ju je zapravo ova cela situacija poremetila na poslovnom planu Jelena je imala zanimljiv odgovor. - Ja volim da radim, najviše volim da budem na bini. Volim ja i da odmaram, ali nekako jedva čekam da se popnem na binu. - Rekla je pevačica pa nastavila. - Sve nas je poremetilo, kad gledaš na aerodromima sve ljude sa maskama, preplašene. Živim za dan kada će se sve završiti, malo se ova situacija odužila, nisam očekivala da će ovoliko potrajati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 26, 2020 at 11:32am PDT

Za kraj Jelena Rozga rekla je da je tokom karantina stekla i novu veštinu - kuvanje, a na pitanje novinara da li bi im demonstrirala svoje nove veštine rekla je:

- Ne bi se najela. Šalim se naravno, hoću ali mislim da je ipak bolje kada dođete u Split, ipak u Splitu. - Zaključila je Jelena Rozga kroz osmeh.

Konačno – Posle velike pauze Jelena Rozga ponovo blista na sceni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Sep 22, 2020 at 11:10am PDT

Tokom kompletnog intervjua Jelena je bila u savršenom raspoloženju, nije skidala osmeh sa lica, koji je već postao zaštitni znak prelepe pevačice. Očigledno joj je povratak na binu zaista mnogo značio, te se i mi nadamo da će celokupna situacija da se smiri a da će nas Jelena još dugo uveseljavati svojim anđeoskim glasom.