Jelena Karleuša oborila rekord posećenosti beogradskog kluba na reci

Autor:

04.07.2015 19:07

Foto:

Foto:



Vest da će Jelena Karleuša nastupiti u jednom od najpopularnijih klubova na reci, odjeknula je Beogradom ali i mnogo šire prošle nedelje.

Spektakularan nastup

Pop diva nastupila je na beogradskom “Riveru” u petak uveče. Obučena u Versaće kostim i uz svoje igračice, igrala je i pevala puna dva sata na specijalno izrađenoj bini od crvenog PVC-a i sa velikim neonskim JK logoom!

Splav bio premali da primi sve koji su želeli da budu tu

Erupcija oduševljenja nastala bi svaki put kada bi započela nova pesma, a fanovi plavokose pevačice bili su ukratko - u delirijumu zbog njene blizine!

Na binu su stizale korpe sa stotinama crvenih ruža verovatno tajnih obožavalaca što je JK propratila sa osmehom.

 

Kako saznajemo, Karleuša je apsolutni rekorder kada je broj posetilaca u ovom klub u pitanju, zbog čega su organizatori najavili njen moguć povratak na isto mesto, krajem leta.

- Drago mi je zbog ovolikog interesovanja, organizator me je obavestio da smo oborili sve rekorde posete. Ipak ovo je za mene mali prostor iako sam se potrudila da sve izgleda svetski. I bina i koreografije, kostimi, scenski i svetlosni efekti, repertoar, svemu sam se posvetila kao da sam održala neki veliki koncert. Moja publika je navikla da od mene uvek dobije najbolje. Sada sam usredsređena na nova dva singla, jedan sa MC Sajsi i jedan na engleskom, tako da uskoro moja publika moze da očekuje lepa iznenađenja! Hvala im za ovoliku ljubav i podršku! - istakla je ona.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading