Jelena Đoković o Tari i Stefanu: Trenutno prolazimo kroz "moje-tvoje" fazu

Autor:

27.02.2019 20:46

Foto:

Foto:



Razlika između sina i ćerka Novaka i Jelene Đokovića iznosi nepune tri godine, što je dovoljno da četvorogodišnji Stefan oseća trunčicu ljubomore prema sestrici Tari.

Nostalgična Jelena Đoković: Pozdrav za moje Dorćolce (foto)

 

O izazovima roditeljstva i tome kako se Stefan i Tara slažu, Jelena je ispričala u razgovoru za Pink.rs.

Četvrti put najbolji sportista planete: Jelena Đoković o Novakovoj snazi, veri i ljubavi (foto)

- Stefan je veliki izazov za moj ego. On je veliki kontraš, u meni budi potrebu da moram da radim na sebi, dok je Tara melem za dušu. Ona je sve što bih ja poželela od osobina – ispričala je Noletova supruga i dodala da su mališani trenutno u fazi "raspodele igračaka".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 27. Јан 2019. у 2:03 PST

Ne piše se samo o Noletu: Jelena Đoković u centru pažnje britanskog tabloida

- Ona želi da se igra sa igračkama koje ima Stefan, on neće da joj da, naravno, ima problem to "moje-tvoje". Na grub način joj otme igračku, a ona se samo okrene i ode. A ja, kao majka koja posmatra tu situaciju, osećam da to nije u redu i želim to da promenim. Kažem mu: "Stefane, to nije u redu, da tako pričaš sa svojom sekom, treba da delite". Tara čuje da se ja bunim, upija da ona treba isto da uradi nešto dobro povodom toga. Kao majka, mislila sam da radim dobru stvar. Ustvari, ispostavilo se da je ona, kada je on opet krenuo da to radi, rekla: "Bata, ne! Bata, ne to", i shvatila sam da sam ja doprinela tome. Zahvalna sam na svesti da primetim to, pa se od sad povučem i gledam šta će deca da urade. Oni su toliko mudri, toliko možemo da naučimo od njih – objasnila je Jelena.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 5. Феб 2019. у 8:07 PST

Jelena i Novak su veliki zaljubljenici u prirodu, što se nadaju da će preneti na svoju decu.

Jelena Đoković: Biti roditelj znači da ne možeš ništa da planiraš

- Nadam se da će i Stefan i Tara postati zaljubljenici u prirodu. Stefan ima četiri godine, Tara je još uvek mala... Verujem da hoće, deca uče dosta od roditelja –  istakla je Jelena koja svaki slobodan trenutak sa svojim suprugom provodi u planinarenju, pešačenju, na pikniku...

Maja Gašić

Autor