Jedini oslonac: Dženifer Garner ponovo spasava Bena Afleka (foto)

Autor:

23.08.2018 12:40

Foto:

Foto:



Koliko je jednistvena veza između bivših supružnika Bena Afleka i Dženifer Garner, Holivud je još jednom imao prilike da se uveri.

Dženifer Garner i Ben Aflek: Lekcije iz razvoda (foto)

Glumac koji se već dva puta lečio od alkoholizma, ponovo je pokleknuo. Čini se da su raskid s producentkinjom Lindzi Šukus i ludo partijanje s novom devojkom, "Plejbojevom" zečicom Šonom Sekston, bili previše za Afleka...

Ben Aflek i Lindzi Šukus: Šoping s telohraniteljima (foto)

 

 

Објава коју дели MSN (@msn) дана 22. Авг 2018. у 9:53 PDT

Papraci su usnimili kako mu na kuću isporučuju kutiju alkoholnih pića, a i glumac je sam priznao da ima već neko vreme kako se vratio porocima. Kako se nagađa, to je i razlog prekida njegove veze sa Lindzi koja nije mogla da se bori s njegovim opijanjem.

Dženifer Garner i Ben Aflek: Najbolji bivši muž (foto)

 

 

Ali zato postoji neko ko može. Bivša supruga Dženifer Garner ponovo je uskočila u kritičnom trenutku i bukvalno naterala oca njihovo troje dece da se prijavi na rehabilitaciju.

Tri meseca nakod razvoda od Dženifer Garner: Ben Aflek ima novu devojku! (foto)

 

 

Paparaci su uhvatili trenutak kada Garnerova vozi Afleka u privatnu kliniku z odvikavanje, a po  njegovom izrazu lica vidi se da mu je hitno bila potrebna intervencija.

 

 

Glumac je bio bled, otečen od alkohola a u jednum trenutku mu je čak pozlilo, pa mu je bivša dodala kesu za povraćanje...

 

Објава коју дели Weekend (@weekendmagazine) дана 23. Авг 2018. у 2:05 PDT

 

Maja Gašić

Autor