Izrael pobednik 63. Evrovizije: Šta Sanja Ilić kaže o plasmanu Srbije, ali i incidentu koji se dogodio na sceni (video)

Autor:

13.05.2018 09:00

Foto:

Foto:



Izrael je s pesmom "Toy" koju je izvela Neta Barzilaj pobedio na 63. takmičenju Pesme Evrovizije u Lisabonu, drugo i treće mesto osvojili su Kipar i Austrija.

Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom “Nova deca” osvojili su 19. mesto od 26 zemalja. Prvi čovek našeg tima kaže da je zadovoljan učešćem na Evroviziji.

Salvador Sobral: Zašto je evrovizijski miljenik dospeo na stub srama

-Ponosni smo što smo imali priliku da pokažemo sve ono na čemu smo radili prethodnih meseci. Hvala svima na podršci, presrećni smo zbog svih komentara podrške i dobre energije koja stiže do nas - rekao je Sanja za Alo.

Finalno veče u Lisabonu obeležio je incident kada je tokom nastupa Velike Britanije na binu istrčao nepoznati muškarac i oteo mikrofon predstavnici Suri. Srbija je nastupila sledeća, a svega nekoliko trenutaka nakon incidenta, oglasio se i Sanja Ilić video porukom iz Portugalije.

-Na samom kraju nastupa Engleskinje uleteo je dasa, odneo mikrofon, onda su uleteli iz obezđenjenja, uveli ga u hodnik tačno ispred Balkanike, počeli da ga tuku besomučno da su naši bili u šoku. Jedva su izašli na scenu i Danica je jedva otpevala uvod. Posle je sve bilo super - rekao je Ilić i dodao da taj događaj ipak nije uticao na naše predstavnike.

Potpuno drugačiji: Balkanika se izdvojila originalnim nastupom u Lisabonu

-Stvarno ne mogu da verujem da se to dešava, toliko ima obezbeđenja, toliko ima ljudi koji rade svoj posao, baš je bezveze. Mislim da Engleskinja čak i nije završila nastup, pobegla je sa scene. Ne znam da li ste vi to videli u prenosu, ali ovde je bilo strašno.