Ivana Stamenković Sindi o Sandri Meljničenko: Nije mi žao što se ne družimo, nikada nismo bile najbolje drugarice

Autor:

09.12.2016 18:50

Foto:

Foto:



Daleko od očiju, daleko od srca.

Ova izreka važi i za nekadašnje članice grupe Models Ivanu Stamenković Sindi i Sandru Meljničenko.

To je potvrdila Sindi koja je u razgovoru za Alo istakla kaže da nema nikakav kontakt sa Sandrom..

- Sandra više nije tu. Živi u Rusiji i putuje po svetu. Ne vraća se više ovamo. Zaboravila nas je, ali neka je, neka uživa. Razdaljina je učinila svoje, pa više nismo u kontaktu. Ona je, koliko znam, preselila i svoju porodicu iz Srbije - kaže Ivana, koja bi volela da sa nekadašnjom saradnicom popije kafu jer su svojevremeno zajedno provodile dosta vremena.

Međutim, Sindi je odavno prestala da gleda na Meljničenkovu kao na prijateljicu.

- Poslednji put sam je videla pre nekih sedam godina. Nije mi žao što se više ne družimo, jer mi nikada nismo bile najbolje drugarice u grupi. Više je to bila neka poslovna saradnja. Mada, dosta vremena smo provodile zajedno, pa smo se možda prezasitile jedna druge - pokušava Ivana da nađe opravdanje za to što je Sandra prekinula kontakt sa svim članicama nekadašnje grupe „Models“.

- Ja se, za razliku od nekih, ne stidim ničega što smo radile. Išle smo ispred vremena kada je reč o stajlingu, modi i muzici. O svemu smo vodile računa - priseća se Sindi, koja je u jednom trenutku nastavila da peva kao solo izvođač, a zatim se otisnula u kreatorske vode, a odnedavno je tatu-majstor.

Komentari. (0)

Loading