Iva Štrljić rešila misteriju: Ovo pitanje je dugo mučilo javnost

Autor:

29.07.2020 11:00

Foto:

Foto:



Štrljićeva je otkrila dugo skrivanu tajnu...

 

Atraktivnu glumicu, Ivu Štrljić, publika pamti uglavnom po interesantnim glumačkim likovima iz komedija. Ipak, uloga modne kreatorke Dijane Erski u hit seriji "Igra sudbine" donela joj je najveći publicitet i mnoštvo fanova. Putem ovog televizijskog ostvarenja i role koja joj je dodeljena, Iva je uspela da izrazi svoj višeslojni glumački talenat i pokaže sebe u novom svetlu.

Pročitajte i... Iva Štrljić nikad izazovnija: Nećete ostati ravnodušni na vrelo izdanje naše glumice (foto)

 

Lik Dijane, Iva je obogatila i upotpunila svojom neverovatnom harizmom i humorom, međutim jedan detalj u vezi sa ekscentričnom dizajnerkom ostao je tajna. U pitanju je njen stil, odnosno razlog iz kog ova fiktivna modna kreatorka nosi samo jednu rukavicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial) on Jun 26, 2020 at 11:51pm PDT

– Zanimljiva je priča o rukavici. Kada sam dobila ulogu modne kreatorke htela sam da ona i u svom stilu bude specifična, po nečemu prepoznatljiva. Onda sam razmišljala da li možda da ima uvek neki fascinator na glavi… Nešto tako… Međutim, nije dobro da mi bude nešto na glavi i da skreće pažnju sa mojih očiju jer ipak oči su glumcu najvažnije. Njima isto komunicirate u kadru kao i replikom. I dođem ja na svoj prvi dan snimanja, i kostimografkinja Nena Milovanović mi uz tu prvu kombinaciju koju sam imala na sebi da jednu rukavicu i meni tada sine otkriće. Kažem joj: Neno, od sad, uz sve što obuče, Dijana će uvek nositi samo jednu rukavicu!" - otkrila je Štrljićeva za "Alo" i dodala sa kakvim situacijama se suočava u realnom životu zbog svoje uloge:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Strljic (@ivastrljicofficial) on Jun 20, 2020 at 9:52am PDT

- To se pokazalo kao sjajan znak i to takav da kada uđem u restoran, privatno sa prijateljima, mene konobar obavezno pita: "A gde vam je rukavica?" - zaključila je popularna glumica.

goran.anicic

Autor