Italijanska lepotica danas puni 52 godine

Autor:

30.09.2016 13:54

Foto:

Foto:



Po mišljenju mnogih muškaraca, jedna od najlepših žena na svetu, italijanska glumica i model Monika Beluči, danas puni 52. godine. Ali, u njenom slučaju, godine su zaista samo brojka. U četrdesetoj je rodila prvo dete, u četrdeset petoj drugo, a sa pedeset je postala Bond devojka. Ovoj raskošnoj lepotici godine zaista ništa ne mogu.

Na svom Instagram profilu je objavila dirljivu crno-belu fotografiju na kojoj su njen otac i ona kao beba. U komentaru uz fotku je napisala:

- Sve najlepše želim mom tati, koji je rođen istog dana kad i ja.

Rođena kao Monika Ana  Marija Beluči 30. septembra 1964. godine u malom mestu u blizini Peruđe, Ćita di Kastelo, Beluči je vrlo rano počela da se bavi manekenstvom, sa svega 13. godina.

Do 1989. već je bila uspešan model i učestvovala je na najvažnijim revijama u Parizu i Milanu. Uporedo je išla i na časove glume, a posle  nastupa u jednom televizijskom filmu, zapazio je čuveni reditelj italijanskog porekla Frensis Ford Kopola. Tako je angažovao da igra epizodnu ulogu u blokbasteru "Drakula" iz 1992.

Od tada njega karijera kreće uzlaznom putanjom. Nominovana je za nagradu Cezar u ostvarenju "Apartman" iz 1996, gde je i upoznala svog budućeg muža - Vansana Kasela.

Par se venčao 1999, a nedugo zatim su dobili i dve ćerke - Devu (2004) i Lioni (2010). Monika i Vansan su izazivali veliku pažnju u javnosti, a nije bilo muškarca na planeti koji nije zavideo Kaselu. Međutim, posle navoda da je glumac prevario, počele su priče o razvodu, do koga je konačno i došlo 2013. godine.

Pored brojnih zapaženih rola, kao što su one u filmovima "Malena", "Nepovratno", "Matrix: Reloaded", prošle godine Beluči je igrala u serijalu o Džejmsu Bondu "Spektra".

Nedavno je i boravila u našim krajevima, gde je sa Emirom Kusturicom snimala film "Na mlečnom putu". Monika, Emir i Sloboda su ostvarenje predstavili na nedavnom Filmskom festivalu u Veneciji i pobrali ovacije publike i kritičara.

Zahvaljujući savršeno pravilnom licu i magnetskom seksepilu, Beluči smatraju jednom od najlepših žena sveta, za jedno sa besmrtnim divama kao što su Ava Gardner, Sofija Loren, Đina Lolobriđida, Katrin Denev i mnoge druge. 

A ono što je izdvaja od drugih zvezda koje po svaku cenu pokušavaju da zadrže mladalački izgled, jeste što ova italijanska lepotica ne mari za starenje.

 Negujem prirodnu lepotu, jer kada izgubite svoju originalnost, postajete karikatura. Obično se postidim kad mi neko kaže da sam lepa i kad čujem ostale komplimente kojima me sa svih strana obasipaju. Zaista nemam takvu sliku o sebi. Bez lažne skromnosti, ja sam sasvim normalna žena koja je samo vešta u prikrivanju sopstvenih mana, a Italijanke odlično znaju kako se to radi. 

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading