Istina ili medijska farsa: Brak Melanije i Donalda Trampa u ozbiljnoj krizi?

Autor:

23.02.2017 15:53

Foto:

Foto:



Kao bivša manekenka Melanija Tramp u svojoj karijeri na modnoj pisti dobro je naučila kako se u najboljem svetlu predstaviti u javnosti, pozirati i uvek izgledati besprekorno, što je prvoj dami Amerike izgleda prešlo u naviku pa je sa profesionalnog prenela i u svoj privatan život.

Lukav potez prevejanog ženskaroša: Kako je Donald na prevaru osvojio Melaniju

Izveštačeni osmeh u stanju je da nabaci u sekundi. Međutim, kako su i javnost i mediji primetili, u poslednjih mesec i po dana Melanija pokazuje znakove nezadovoljstva, prema mužu je izrazito ozbiljna, pokazuje gađenje i gotovo da se trza na svaki njegov dodir. Stručnjaci kažu da prva dama nesvesno pokazuje koliko nije srećna, te da deluje kao da živi u zlatnom kavezu.

Britanski Mirror zamolio je stručnjaka za govor tela Džudi Džejms da prokomentariše sve ove znakove zabeležene u javnim pojavljivanjima. Ponašanje Trampovih posebno upada u oči u odnosu na prethodni par koji je boravio u Beloj kući, s obzirom Da Mišel i Barak Obama nisu krili bliskost. Osim toga, na internetu već duže vreme postoji veliki broj video-snimaka Melanije Tramp i njenih grimasa. U poređenju sa Obamama, Trampovi bez sumnje deluju udaljeno, a njihov odnos mučan i neugodan.

Predskazana budućnost: Melanija je još 1993. imala ulogu prve dame Amerike

- Melanijin prvi veliki govor u javnosti je sigurno doprineo njenom samopouzdanju, što pokazuje podizanjem ruke u znak pozdrava, da bi potom usledio gest kojim je popravila kosu. Pritom joj se na licu vidi spontani osmeh i zadovoljstvo odobravanjem gomile. Odmah nakon toga Donald ju je dodirnuo po ramenu prolazeći iza nje, a prema mikroekspresijama na njenom licu dalo se zaključiti da joj se odmah vratila neka teskoba. Istog časa spustila je pogled, i izgledala je kao da se naježila - kaže Džejms.

Ovakvih situacija bilo je nekoliko, a stručnjak ističe da Tramp koristi svaku priliku kako bi pokazao da je upravo on alfa mužjak. Kao paru Trampovima nedostaju sitni dodiri, pogledi i znakovi odobravanja kojima parovi u dugim vezama pokazuju ljubav, poštovanje i prijateljstvo, piše Mirror ,a prenosi "Jutarnji list".

Kakvu snažnu poruku krije svetlo plavi kostim Melanije Tramp

Vraćajući se na temu prvog javnog govora Melanije Tramp, Džejms je utvrdila da je Tramp napravio veliku grešku time što je hodao iza nje, te da joj time nikako nije podigao samopouzdanje, nego upravo suprotno, mogao je jedino da ga oslabi. Koračanje i vrzmanje bez jasnog razloga odaje nestrpljivost, a hodanje iza nekoga u toj osobi izaziva nervozu jer ne može videti ko je iza leđa.

U ovom slučaju Tramp je trebalo da bude ispred Melanije, i tako joj da podršku.

Evo još nekih slučajeva u kojima je Melanija pokazala da nešto nije u redu:

Komentari. (0)

Loading