Ispisuju se nove tajne, a na nama je da ih otkrivamo - Šta će se događati u nastavaku popularne serije?

Autor:

04.03.2021 12:00

Foto:

Foto:



Serija "Tajne vinove loze" reditelja Dejana Karaklajića još od premijernog prikazivanja postala je uzrok okupljanja mnogih porodica pred malim ekranima. Dobri glumci koji su izneli interesantne likove, odlična priča i režija siguran su recept za uspeh kod gledalaca. Svako veče na RTS i Superstar kanalu ovu priču gledalo je više od milion i po ljudi. Finale serije mnoga je pitanja ostavilo otvorenim, a fanove zapitanim.

Pročitajte i Sloboda Mićalović tvrdi: Imam druge kvalitete, ne želim da živim skandal!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tajna _vinove _loze_fanpage (@tajna_vinove_loze)

 

Ipka stižu lepe vesti - reditelj otkriva da se uveliko piše nastavak hit serije.

- Druga sezona se nastavlja od trenutka gde smo stali. U nastavku se Vuk i Vera, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, bore za svoju ljubav. Ne mogu previše da vam otkrivam. Biće tu novih likova, vina i vinograda - kaže Karaklajić.

On objašnjava da će u nastavku biti glumačkih pojačanja, a mi jedva čekamo da upoznamo nove likove.

Pročitajte i Vojina Ćetkovića i njegovu suprugu porede sa ovim čuvenim parom: Čast mi je što nas upoređuju sa njima!

Vojin Ćetković, foto:Dalibor Danilovic

U cikličnoj strukturi, junaci se na samom kraju, simbolično, vraćaju na početak. Nakon 20 godina oni su ponovo na jezero gde je sve počelo.

- Svi me pitaju ko je ubio Teodoru. Ne mogu to da vam otkrijem. Zovu me ljudi iz celog sveta. Zvali su me iz Norveške i Amerike. Gleda se "Tajne vinove lože", što me veoma raduje - zaključuje reditelj.

U popularnoj domaćoj seriji sjajne uloge su ostvarili i Aleksandar Srećković Kubura, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Dragi Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić i drugi.