Intimno venčanje na obali mora: Udala se Suzana Mančić (foto)

Autor:

01.07.2018 21:54

Foto:

Foto:



Omiljeno TV lice Suzana Mančić (61) udala se danas za dugogodišnjeg verenika, grčkog bankara Simeona Ocomokosa (68).  Na većnu ljubav voditeljka i njen izabranik zakleli su se u crkvi na ostrvu Pilion, gde Osomokos ima kuću, a intimnom venčanju prisustvovali su osim kumova i porodice i prijatelji iz Srbije i Grčke.

Slavlje može da počne: Grčko venčanje Suzane Mančić

Prvi ples sa suprugom nekadašnja "loto devojka" odigrala je uz evergrin “Samo jednom se ljubi”, a haljinu je, kako je otkrila za "Gloriju", pripremila još pre dve godine, ali tada su morali da odlože venčanje u Veneciji.

Suzana Mančić o upornim udvaračima: Moj Simeon je jedino ljubomoran na Džordža Klunija

Ni ovog puta nisam htela da pričam ništa, da me ne bije maler kao do sada. Na svu sreću, nije mi se ni linija promenila. Nije reč ni o kakvoj venčanici, bilo bi mi i glupo da je obučem, da se po drugi put udajem u njoj, i to u ovim godinama. Ona je zanimljive bele boje, odnosno, nije ni bela, ni drap, ni siva - rekla je neposredno pred venčanje Suzana za naš magazin.

Voditeljka je imala dilemu da li da uzme veo ili ne, ali ipak se odlučila za toku, koja se savršeno uklopila uz elegantnu haljinu.

Suzana Mančić o venčanju 1. jula: Možda je sad prilika da ispravim grešku

Prstenje su kupili u Beogradu.

Burme smo prvo naručili u Riju prošlog leta, ali smo otkazali narudžbinu. Nešto mi se tu nije dopalo i odlučila sam da podržavam domaće.

Suzana Mančić – neukrotiva plavuša: Kad sam u nevolji, pozovem Simicu spasitelja

Iako će ubuduće mnogo više vremena provoditi sa suprugom, neće se preseliti u Grčku.

Svakako ću češće biti sa svojim mužem, uostalom, tako i treba. Drugo, i deca su mi sad dovoljno velika, Teodora je otišla od kuće, udata je, Natalija ove godine završava fakultet i ne treba joj mama koja će da joj sprema doručak, ručak i večeru. Jedino što će me ograničavati jeste moj posao i emisija “Suzanin izbor”, koje nikako da se “rešim” - rekla je voditeljka.

Suzanine ćerke nisu odolele da sa celim svetom prve podele fotografije sa intimnog venčanja.

Suzana Mančić o užasnim scenama koje će pamtiti dok je živa: Vatra je sve uništila, nestalo je struje, signala za mobilni, ljude je uhvatila panika

- Predali smo majku - napisale su uz fotku ćerke popularne voditeljke.