Incident na snimanju emisije: Uhapšen napadač na Žiku Nikolića

Mionička policija je uhapsila je muškarca koji je juče, pred početak emisije “Žikina šarenica“, koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs) on

Uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.

Živorad-Žika Nikolić: Stopama “Kuma” i Monike Beluči

Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Tourism World Serbia (@misstourismworldserbia) on

Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a traktorista mu je uputio više pogrdnih reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by х-а.ђ. | h-a.đ. (@aleksandrijafilm) on

Živorad-Žika Nikolić: Mast je najbolja pomada za nepca

Navodno je Nikolić u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Jelaca (@jelacadejan) on

Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Licider na dar (@licider_na_dar) on

Prema nezvaničnim saznanjima uhapšeni ima psihičkih problema i 2017. godine mu je izrečena mera psihijatrijskog lečenja, navodi Telegraf.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi